Djeneral 1432 Napisano Novembar 4, 2007 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Novi prvak sveta u klasi 125ccm Gabor Talmacsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Novembar 4, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za komsiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Novembar 4, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva zavrsnica trke, svaka cast Gaboru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2793 Napisano Novembar 4, 2007 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Gabore !! I to sa stilom ,za razliku od one gnjide iz tima. Presela mi trka od nerviranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Novembar 4, 2007 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam odlepio dok sam gledao trku...mrzim kad se vozi kao sto je Faubel vozio . OK, borio se za titulu ali je unistavao trku. Nekoliko puta sam ih "video" kako obojca padaju, a bezobrazno je vozio svo vreme. Podsetio me na kamikaza, sramotan, očajnički potez Capirosija protiv Harade (ne ponovilo se) Talmacsi je ipak odvezao trku za 10+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 4, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pre dve godine je Gabor svog timskog kolegu iz KTM Miku Kalia obisao maltene na ulasku na cilj na jednoj od poslednji trka u sezoni o otkinuo mu 5 bodova koji su mu na kraju i uzeli titulu iz dzepa. Zbog toga je Gabor popio i sut kartu iz KTM-a. Ja sam navijao za komsiju i nisam presrecan kako je Faubel vozio ali opet svak se bori kako najbolje ume i ako o ne ukljucuje nedozvoljena sredstva ala Mihael Sumaher nemam nista protiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Novembar 4, 2007 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma OK, ja sam isto napisao da razumem da se borio. Ali posto navijam za Talmacsija onda sam se malko nervirao Sa nekim potezima me je podsetio na Capirosija ali posto se nista tako nije desilo (a i nebi mu pomoglo i da se desilo) onda je sve super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 5, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Gabor je pravi sampion.Moj ljubimac u toj klasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...