ivanf 11 Napisano Jul 9, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Gde da napravim/nabavim prigušivač za auspuh? Prethodni vlasnik je stavio neki custom izduv koji urla ko blesav. Priznajem da mi je bio interesantno prvih nedelju dana, al sad već počinje da smara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Jul 10, 2012 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno ćeš dobiti i "upotrebljiviji" odgovor, ali jedna moja prethodna CBR (600 F2) je kod mene stigla sa skroz šupljim loncem. Kao što si i sam rekao, zvuk je bio super - kada prođe pored tebe. Ali ako moraš da ga voziš, i to malo duže vreme, i tako iz dana u dan - smori. Definitivno sam shvatio da nešto mora da se uradi kada sam od Beograda otišao za Zaječar. Par sati vožnje me je ubedilo... Da skratim priču, svratio sam kod sestrića i žalio mu se da ću da ogluvim, a tu mu je bio ortak koji ima auto-mehaničarski servis. Pozvao me je u servis da vidimo šta možemo da uradimo... Bilo je to pre 10tak godina, ali sećam se da se popeo na neki krov od pomoćne zgrade, uzeo (valjda)zadnji lonac od neke bembare (auta), isekao oklop i izvadio prigušivač. Skinuo je pop-nitne sa mog šupljeg lonca, skinuo ga sa grane i - ubacio prigušivač koji je legao kao guza na nošu! Posto nisam mogao da verujem kako je leg'o! Ko da je pravljen za moj izduv! Zavario ga je sa "donje" strane, stavio (valjda) staklenu vunu ili šta već, zatvorio izduv, namontirao ga i - bila je to muzika za uši... I dalje je bio mnogo lep zvuk, ali mnogo tiši i prijatniji za uvo... Eto, čisto ideja... Pozz P.s. - ako si blizu Zaječara - mogu da ti dam Cakijev broj telefona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...