Chronomaniac 51 Napisano Jul 10, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan Ovi moju su vas videli, a ja sam izgleda kao i ti, samo u stop svetla gledala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 11, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Fantastičan putopis,ulepša mi dan. :takoje: :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 11, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Odlično..super..samo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jul 11, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Divno, sjajno, krasno, lepo i duhovito nadasve. Zbog ovakvih ljudi mi je drago što sam član BJBikers-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cmmon 211 Napisano Jul 11, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Backa Topola ili tu negde Motocikl: Honda cbf600s Prijavi odgovor kao problematičan Divno, sjajno, krasno, lepo i duhovito nadasve. Zbog ovakvih ljudi mi je drago što sam član BJBikers-a. drago i meni hvala svima za lepe reci - pravi ste ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Ta neću vas hvaliti puno al' ću se kanda odazvat' pozivu i doć' na kakav fruštuk, možda neki rinflajš sa kakim tankim špricerom, ili što gođ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 355 Napisano Jul 15, 2012 Drug član, 1082 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Super....bas je bilo zanimljivo citati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikica 36 Napisano Jul 15, 2012 U prolazu, 91 postova Prijavi odgovor kao problematičan hahaha najjači putopis na forumu!!! pisanje je čista 10-ka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2701 Napisano Jul 16, 2012 Strucnjak, 1641 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno pises! Pravo zadovoljstvo za citanje! Bas super sto je hondica odmah pocela da se koristi kako treba! Sledeci put kad prodjete kroz Sabac, da se javite i ti i Slaninar, da odradimo ono pice sto ne odradismo prosle godine Ja i dalje nameravam da se javim kad podjem prema Palicu sledeci put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cmmon 211 Napisano Jul 16, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Backa Topola ili tu negde Motocikl: Honda cbf600s Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno pises! Pravo zadovoljstvo za citanje! Bas super sto je hondica odmah pocela da se koristi kako treba! Sledeci put kad prodjete kroz Sabac, da se javite i ti i Slaninar, da odradimo ono pice sto ne odradismo prosle godine Ja i dalje nameravam da se javim kad podjem prema Palicu sledeci put dodji dodji al` obavezno mi ponesi neki dzak krastavca - jos me srce boli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7806 Napisano Februar 5, 2013 Drug član, 3219 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Da se priključim pohvalama za putopis... Pravi je melem pročitati ga uz čaj, ležeći na kauču, dok se u ovom februarskom 'ladnom danu čeka proleće! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo!Volim iskrene putopise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Februar 6, 2013 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10787 Napisano Februar 9, 2013 Hronični Motociklopata, 7445 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan odlicno, ulepsa mi ovaj hladan februarski dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Februar 10, 2013 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan bas mi je bilo uizvanje citati i gledati ovaj letnje topao putopis dok je napolju sneg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...