Scarface 0 Napisano Novembar 4, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan OOovaaj... moze koji klip da cujemo zver ;D! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 4, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan OOovaaj... moze koji klip da cujemo zver ;D! imas 2 na prvoj strani.Doduse, snimljeni u garazi, tako da nije to bas tako glasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
franc 0 Napisano Novembar 5, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan ponosan sam na tebe, my young apprentice Donalde, mirno spavaj... Sve je pod kontrolom... ;) Trazio ja Franca ovde pre 2 nedelje, ali bio je zauzet ;D g] jebem vas mlade, to je citat iz Ratova zvijezda!!! to kaže Liam Neeson, a ne The Donald Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Novembar 5, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan C,C,C,.... pa to sokoćalo ima blokadu na 3298 obrtaja ;D ;D ;D leleeeee krenuo da mi pada laptop sa sedista, pa je bilo - slikaj sta bilo nego jel si ti video ovo? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=11447.0 Ja zbog tebe isao da ga testiram ;D Bruka...promaklo mi je to. Sunce li ti kalaisano šta veliš kakav je osjećaj kadi ti bubrzi trče dvadeset metara iza tebe? Jesi li se derao kao onaj Hi men "JA IMAM MOĆ" Drago mi je što si ga probao,ali je greška što je to bilo noću.Drugi put udri po danu na auto putu i...garantovano ćeš uvećati ergelu u garaži. Mada Kawini inženjeri i nisu previše zadovoljni...kazaljka se zaustavila tek na 298 kmh ,stvarnih,pravih ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 6, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sunce li ti kalaisano šta veliš kakav je osjećaj kadi ti bubrzi trče dvadeset metara iza tebe? Jesi li se derao kao onaj Hi men "JA IMAM MOĆ" Drago mi je što si ga probao,ali je greška što je to bilo noću.Drugi put udri po danu na auto putu i...garantovano ćeš uvećati ergelu u garaži. Da sam vozio danju, ne bih presao 30km/h. Guzve su ocajne tamo a da vozim 50ak km van grada pa da ga tamo probam, nisam imao vremena. Noc je bila jedino resenje. Max brzina mi je bila 145mph - jedva nesto preko 230. Nije se jadan ni zaleteo ali sa i tom brzinom sam rizikovao da uzivo odgledam Radovana III i kako trideset hilljada policajaca grada Chikaga juri Dzordza. Inace, max speed u drzavi Illinois je 55mph (ni 90km/h). Pa ja sam niz Banjicu ka Kanarevom brdu toliko vozio bicikl. Inace, ono sto me je zapanjilo je stabilnost pri toj brzini. Kao da je u sinama. Mislim da mozes da drzis hamburger u jednoj i kokakolu u drugoj ruci i da vozis preko 200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1083 Napisano Novembar 6, 2007 Ne silazi, 5485 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Inace, ono sto me je zapanjilo je stabilnost pri toj brzini. Kao da je u sinama. Mislim da mozes da drzis hamburger u jednoj i kokakolu u drugoj ruci i da vozis preko 200 A zato YOman vozi Stroma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...