bugi91 2 Napisano Jul 7, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Esslingen am Neckar, Njemacka Motocikl: Honda cbr 600 f4i Prijavi odgovor kao problematičan Drugari za li iko ista o hondi rebel 125, njene preformanse, da li je iko imao iskustva sa njom da mi da neki savjet, posto mozda bi da je kupim al nisam siguran, ako ima vec neka tema na forumu o njoj, ostavite mi link... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Jul 8, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor za pocetnike. Mali potrosac, jeftin za odrzavanje, delovi dostupni, jeftina registracija... Agregat je veoma izdrziv. Motor je udoban i izuzetno pouzdan. Eh sad... problem moze biti visina vozaca. Mislim da bi osobama visokim preko 190cm bio tesan i neudoban. Nije za duza i ozbiljnija putovanja. Mislim da mu je max. brzina negde oko 80-90km/h Obilazenje vozila, tj. ucesnika u saobracaju ume da bude prilicno mucno. Pre par godina sam isao sa drugarom do Vrsca. On je vozio tad rebel125, putovali smo prosecnom brzion 70-80kmh i svako preticanje kombija je bio problem. Dok vozi iza kombija ima zavetrinu, da migavac, pocne da ga obilazi i vetar ga vrati nazad Sve u svemu... mislim da je ovo motor za pocetnike i za vozace sa ne tako velikim 'apetitom'. Dobar je za sticanje iskustva i svrckanje po gradu i okolini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugi91 2 Napisano Jul 8, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Esslingen am Neckar, Njemacka Motocikl: Honda cbr 600 f4i Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug, toga sam se i bojao gledao na slikama i cini se tako sprcen a moja visina je oko 190, a i bacio bi se nekad i na malo duze staze, ugl on otpada kao izbor kao sto sam i predpostavljao u svakom slucaju hvala, idemo dalje haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Jul 14, 2012 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Od 125 chopera-kruzera probaj hondu shadow ili suzuki intrudera oni su najveci po dimenzijama a i snaga im je veca za par konja od rebelke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic 9 Napisano Jul 26, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan meni je isto dobar taj motor ali bolje je neki od taman 250 kubika ima i ta verzija.taman koliko treba potrosnja isto nije velika odrzavanje isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...