Jump to content

Moto Zajednica

8. Moto GP Sachsenring, Njemacka

Recommended Posts

• Drug član, 1439 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Bilo bi jako dobro da se Pedro konacno prikljuci.

Za sve ove godine u HRC mnogo puta je bilo dobrih njegovih partija ali i jos toliko puta samo nestane iz spica.

Stoner covek seljak, farmer, pecaros a pri tome talenat bez limita ima svoje vizije moto trkanja i nece da se vozi za platu da izdrzava porodicu kao sto to kaze da radi Colin Edwards. Postujem i jedno i drugo a da je Stonerovo povlacenje sokantno jeste ali sigurno mnogo toga govori i govorice malo kasnije.

Ne verujem da ga je Rossi potrosio jer sada kada gledas trke 2008-2010 prosto ne verujes da crveni motor tako ide.

Mada je to bilo sa brojem 27. Bio je kao i sada i po 0.5 bolji u kvalifikacijama, pozicije je ako je gubio tek 5 krugova pre kraja u borbi sa M1 u rukama Rossija a kasnije sa Horheom.

Obratnu situaciju pored miliona ulaganja u dovodjenje tima iz snova je nemoguce zamisliti cak bi na stazi to bilo sramotno za crveni motor a da ne pricamo za VR cak i sada posle 2god u Ducatiju.

Ali tako je kako je.

Drugi MotoGp za sada nemamo a upliv interesa i businessa je sada vec poprilicno evidentan cak i za one koji povremeno odgledaju trku na TV

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vlasnik sajta, 5347 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Iako sam do sada bio Rosijevac, moram da priznam da me je Stoner kupio za sva vremena svojim povlacenjem. Stvarno je car. :neznam:

• Integrisan, 13020 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Bilo bi mi drago, ali nesto mi ne djeluje kao lik, piskicu, kakicu.

Vratio se ne vratio Italijanski novinari će da prave promet na patkama.

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Uh bas se nesto nasekirah sto ce Stoner da se povuce. :lol: Toliko klinaca i dobrih vozaca ceka sansu da se pojavi i prodrma Moto GP, da necu ni osetiti da je otisao.

Kakav god da je talenat bio, ipak uvek ima vecih i boljih vozaca, a oni nadolaze svake godine i sve ih je vise. :takoje:

• Ne silazi, 5470 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Eee da Fredi, totalno sam to izgubio iz kompasa. Odustane od penzije, ovi iz Dukatija mu sirom otvore vrata, pritom Audi ostavi Rossija. Kakav bi to bio duet? Zivo me zanima kako bi se te dvije velicine poklapale i preklapale u boksu, na stazi, van staze.

Stoner je od samog pocetka pokazao da je bazdaren po nekoj svojoj mjeri, tako da mi povratak ne zvuci ni malo vjerovatno. A adrenalinski sok ce naci vec negdje drugo. Uostalom, kad mu se digne moze da sjede na Dukca i prozvizdi Philip Islandom.

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Uostalom, kad mu se digne moze da sjede na Dukca i prozvizdi Philip Islandom.

I u trecem krugu obori rekord staze...

• Drug član, 2087 postova

Nije da branim kamenog ali... ima para da ode bilo gde na ovoj planeti sa zenom i bebom , a ne da ih vugli i razvlaci i rasteruje novinare od njih... taman lepo ne mora ni da radi i uziva u pecanju sa zenom i bebom pa kad beba bude mogla da putuje i bude na trkama mozda se vrati ... a u ostalom uvek moze na speedway odakle je i potekao ... tako da sa tom kintom koju ima moze sta hoce. Nemam dete niti sam ozenjen ali slusajuci starije uvek im nedostaje vreme prva rec, prvi zub itd itd .

On je mladji od mene samo par meseci, a ispunio svoj san.... ja bih voleo da sam uspeo bar jedan od svojih.

• Drug član, 1439 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Nije mi bas jasno a verujem i Ducatiju kao i VR osim sto u novinama mora da se napise drugacije da se VR sastao sa covekom iz Audija koji je zamolio VR za malo strpljenja i investicije u razvoj GP motora gde se ocekuje mnogo

Meni to lici da se vracamo na zimu 2010-11 tj. na pocetak.

Zar do sada nije bilo para i wunderkindova u timu koji treba da napravi (citaj prilagodi) motor pa ce to sada da se konacno desi sa Audijem?

Pa Barbera sa GP0 se vozi sa GP12 bez problema

Njih zeza nesto drugo...

Ali dobro novinari napisase, mi procitasmo i sada cekamo ono sto ce sigurno da se desi :)

Ili dok mi cekamo odlicne rezultate i najave da ce se to desiti neko zgrce ogromne pare od ugovora iako se vozika na CRT granici?

Neko mozda ovo gleda kroz novac a neko kroz sport i rezultate

• Ducatista, 2904 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

Vec se nesto suskalo da ce Stoner adrenalin da pronadje u australijskom V8 sampionatu (ako je neko gledao te trke onda zna kolko ce mu nedostajati Gp).

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja