gosa 553 Napisano Jul 11, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pa što mu brate ne pokaza o čemu se radi? hteo ja, ali sam odustao u zadnjem trenutku, da me ne razume pogresno, pa me jos i naguze 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6342 Napisano Jul 11, 2012 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bar bi ustedeo 50e, a mozda bi ti se hematom brze apsorbovao 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 11, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hematomu Miče.. Srbija ti kliče Siđi s brata Goše provest ćeš se loše 12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Jul 11, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa što mu brate ne pokaza o čemu se radi? hteo ja, ali sam odustao u zadnjem trenutku, da me ne razume pogresno, pa me jos i naguze Sinko, pa nisu te oni zaustavili sto si stajao nego sto si sa onom jagnjecom kozom na sedistu i celokupnim izgledom prevoznog sredstva izgledao kao da si pravio sam to cime se prevozis i da jednostavno zaprezna vozila i takav vid prevoza ne mogu da udju u Moskvu. :lol: 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 11, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pa što mu brate ne pokaza o čemu se radi? hteo ja, ali sam odustao u zadnjem trenutku, da me ne razume pogresno, pa me jos i naguze Sinko, pa nisu te oni zaustavili sto si stajao nego sto si sa onom jagnjecom kozom na sedistu i celokupnim izgledom prevoznog sredstva izgledao kao da si pravio sam to cime se prevozis i da jednostavno zaprezna vozila i takav vid prevoza ne mogu da udju u Moskvu. :lol: ti koji si demonstirirao enormnu kolicinu neukusa i neznanja kupovinom tog cobanskog motora da se ne javljas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Jul 11, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan el taj "zakon" postoji i kod nas? mislim da bih oterao "organa" u kurac kad bi mi rekao zashto me je zaustavio.... misleci da se zeza, naravno... ne smem da ustanem da sa protegnem... bozhe svashta... sad sam nervozan od ranog jutra... gosho, ne javljaj se dok ne bude neka lepa vest, nervirash me 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Jul 11, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ti koji si demonstirirao enormnu kolicinu neukusa i neznanja kupovinom tog cobanskog motora da se ne javljas Ima cim izadjes iz Moskve i krenes na istok ka Uralu jedan Pastir Shop, tu ima da nadjes sve od dodatne opreme za svoj motor : jagnjeca krzna, zmiske kozice.... ne mozes da omasis, jedna velika cerga sa dosta stoke i gomila raspalih lada... ima svega sto ti treba i nije skupo :lol: 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 11, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ima cim izadjes iz Moskve i krenes na istok ka Uralu jedan Pastir Shop, tu ima da nadjes sve od dodatne opreme za svoj motor : jagnjeca krzna, zmiske kozice.... ne mozes da omasis, jedna velika cerga sa dosta stoke i gomila raspalih lada... ima svega sto ti treba i nije skupo :lol: vidim da znas lokaciju i robu u ponudi, jel da se pozivam na tebe za popust i treba li ti nesto za onu tvoju sprdnju od motora? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Goso do tovog cilja bices vise na nogama veruj mi:) Javi se na PP ako ti trebaju kontakti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Jul 11, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sine ja sam bio sa Danetom, mozes slobodno da se pozoves na njega haha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jul 11, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Goso, jedi sargarepe u sto vecoj kolicini i mnogo brze ces se oporaviti. Mozes i da napravis melem od sargarepe i svinjske masti, prolazi ko rukom odneseno Evo ti i malo literature http://www.turbo-kuvar.com/fajlovi/hemoroidi_Mirko_Mijovic.pdf Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jul 11, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nema nazad! Stojeci do Magadama nemam ti ja para za to, vec sam platio jednu kaznu za takvu voznju juce Pa zar je to kaznjivo? Nisam znao. Ja se tako vozim ponekad..... Nadam se da kod nas nije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 11, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan otkud znam dali je ili nije kaznjivo, meni uzese pare, a posto sam na tudjoj teritoriji, bas i nisam u poziciji da se raspravljam sa pandurima 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 11, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Sine ja sam bio sa Danetom, mozes slobodno da se pozoves na njega haha dok ti kenjas po forumu, pobeze ti stado! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jul 11, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sine ja sam bio sa Danetom, mozes slobodno da se pozoves na njega haha dok ti kenjas po forumu, pobeze ti stado! :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aladin07 10 Napisano Jul 11, 2012 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan to gosaa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Gosa neka si mu rekao.. Nego, da li stvarno kod nas postoji zakon za voznju u stojecem stavu? Ja to nisam video u ZOBS-u. Al ako to postoji u EU ovi nasi ce da odmah prepisu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan sta su ti zakleti afrikanci, vole da stoju ali i da postuju zobs, to je cudo jedno...mante se od zobsa,vidite da je ovde koza u pitanju, blago receno p.s.samo napred! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Jul 11, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Nema nazad! Stojeci do Magadama nemam ti ja para za to, vec sam platio jednu kaznu za takvu voznju juce Pa zar je to kaznjivo? Nisam znao. Ja se tako vozim ponekad..... Nadam se da kod nas nije ma nije, dapace pojacaj tempo takve vožnje i ako je moguce što više po gradu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jul 13, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desava, ima li nesto novo? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aladin07 10 Napisano Jul 14, 2012 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan IMA LI KAKI NOVIH SLIKA MOZE LI SE NEGDE PRATITI POZZZ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 14, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan IMA LI KAKI NOVIH SLIKA MOZE LI SE NEGDE PRATITI POZZZ hoces sliku iz kreveta? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 860 Napisano Jul 14, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan IMA LI KAKI NOVIH SLIKA MOZE LI SE NEGDE PRATITI POZZZ hoces sliku iz kreveta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jul 14, 2012 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan A lepo smo ti pricali da ne cucis toliko na cs-u, nazuljaces se Ajd` nadam se da ces se brzo oporaviti i nastaviti put Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 14, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan A lepo smo ti pricali da ne cucis toliko na cs-u, nazuljaces se Ajd` nadam se da ces se brzo oporaviti i nastaviti put za tebe sam maratonac hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...