kosooki 1317 Napisano Jul 5, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan sa kolegom sa foruma menjam moj kofer Kappa K35 monolock za Givi e470n monolock kod mene na motoru je ovakva plasticna ploca i ona je pricvrscena na ovu plocu novi kofer bi mi dosao sa wingrack monolock plate da li se ko susretao sa ovim problemcicem? da li mogu i kako novu plocu da pricvrstim na prikazani nosac? ako neko ima wingrack plocu, neka mi izmeri minimalno odstojanje izmedju srafova pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 5, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan bilo ko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jul 5, 2012 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko su oba kofera monolock sistem, potpuno je svejedno na koju od ovih ploca ce ici. Ako moras da zamenis i plocu, napravi nekakve adaptere ako se rupe "ne gadjaju". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Jul 5, 2012 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, ne razumem se u monolock sistem, ali znam da ne ide svaka ploca (iz Givi asortimana) na svaki nosac. To je zbog toga sto se rupe za pricvrscivanje postavljaju na mesta gde se nalaze rupe na nosacu. Mozda ce ti se desiti da ces morati da prodas tu plocu i da kupis odgovarajucu za svoj motocikl. Gotovo sam uveren da ce se to desiti, jer je WINGRACK ploca predvidjena da se iskljucivo kaci za WINGRACK nosace bocnih kofera. Dakle imas vise opcija, da budzis, da ostavis svoju prethodnu plocu, da prodas ovu i kupis odgovarajucu(koja ce 100% biti ista kao i stara) i da kupis odgovarajuce nosace bocnih kofera Wingrack. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 6, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan bitiće nabudženo obzirom da je ova ploča metalna i šira i samim tim više odgovarajuća za veći i teži kofer, napraviću adaptere na postojeću ploču hvala vam na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...