Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 7, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=qQqAywJSUNE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Octobar 7, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Zelena je bila od tog mesta, do te deonice žuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Octobar 7, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan F1 hero Michael Schumacher can lead 'relatively normal life' soon, says former Ferrari boss http://www.mirror.co.uk/sport/formula-1/f1-hero-michael-schumacher-can-4395046#ixzz3FTAEGLNB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Octobar 7, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Dupla zuta zastava je bila istaknuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Octobar 8, 2014 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ode Andrea danas... http://en.wikipedia....drea_de_Cesaris http://roma.repubblica.it/cronaca/2014/10/05/news/gra-97398499/ . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Octobar 9, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan F1 withholding video 'to protect Bianchi' - report http://www.motorsport.com/f1/news/f1-withholding-video-to-protect-bianchi-report/ Dobrodosli u svet teorija konspiracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Novembar 23, 2014 Svrati cesto, 3519 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Luis Hamilton pobedom u Abu Dabiu osvojio ovogodisnji sampionat F1. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Novembar 23, 2014 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Luis Hamilton pobedom u Abu Dabiu osvojio ovogodisnji sampionat F1. Čestitam, čestitam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Novembar 23, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio da je izumrla tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Novembar 23, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Navijao sam za Hamiltona, ali mi je zao sto je Rozberg imao problema sa bolidom. Ipak, mislim da je Englez vise zasluzio titulu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Januar 15, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Hokenhajm umesto Nirburgringa IZVOR. B92 | JT Ovogodišnja Velika nagrada Nemačke biće vožena na stazi „Hokenhajm“, a ne na „Nirburgringu“, kako je prvobitno bilo planirano. http://www.b92.net/sport/automoto/f1.php?yyyy=2015&mm=01&dd=15&nav_id=947100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Februar 1, 2015 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan http://www.crash.net/f1/livecommentaries/5354/jerez-f1-test.html Vettel se povampirio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Februar 1, 2015 Svrati cesto, 3519 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine prvi dan je Kimi bio najbrzi, Vetel ove ali Rozberg izvezao 150 krugova. 1 Sebastian Vettel Ferrari 1m22.620s - 60 2 Marcus Ericsson Sauber/Ferrari 1m22.777s 0.157s 73 3 Nico Rosberg Mercedes 1m23.106s 0.486s 157 4 Daniel Ricciardo Red Bull/Renault 1m23.338s 0.718s 35 5 Valtteri Bottas Williams/Mercedes 1m23.906s 1.286s 73 6 Carlos Sainz Jr. Toro Rosso/Renault 1m25.327s 2.707s 46 7 Fernando Alonso McLaren/Honda 1m40.738s 18.118s 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Februar 1, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Imam utisak da je vecina timova nespremna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Februar 1, 2015 Svrati cesto, 3519 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Turbo motor je bio nepoznanica lani. Ali u odnodu na prvi dan prosle godine, napredak je ogroman za sve. Brzi su 5 sekundi a o pouzdanosti da ne govorim , svi zajedo su prosle izvezli 90 krugova. Imamo jos 11 dana pred sezonskog testa 2015 Formula 1 Test calendar 1 Feb-4 Feb Circuito Permanente de Jerez 19 Feb-22 Feb Circuit de Catalunya 26 Feb-1 Mar Circuit de Catalunya 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Februar 3, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Jules Bianchi Health Update: Marussia Racer's Brain Injury Might Cause Serious Dysfunctions in his Neurological Condition for Life, According to a Medical Expert and Racer. http://www.crossmap.com/news/jules-bianchi-health-update-marussia-racers-brain-injury-might-cause-serious-dysfunctions-in-his-n-16214#ixzz3QipxB0J8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Februar 8, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Honda has created this incredible a video tribute to Ayrton Senna. They took the actual data from Senna’s 1989 McLaren-Honda to create an audio/visual lap of Suzuka. Wow. To watch Ayrton’s 1989 Japanese GP qualifying lap, click here. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Februar 8, 2015 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam ovo video prvi put najezio sam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Mart 4, 2015 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kad otvorite ovu temu prvi post je ODE ALONSO IZ McLARENA..... Cini mi se da ce prvi post u 2015 biti Ron Denis se osvetio ALONSU.. haha sala na stranu ali.... jesam ja lud ili sta se dogadja od nesrece ..... da nije opet Spijun Alonso ??? AJMO HONDO ZNAM TA TO MOZES SASTAVI SE !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Mart 4, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sve imam utisak da su za ovu godinu prsli i da su poceli pripreme za sledecu sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Mart 4, 2015 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A radili su celu proslu sezonu sa hondom ...... to mi je cudno.... jos cudnije mi je da je alonsa kao udarila struja......da li verujete da bi jedna honda to sebi dozvolila ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Mart 9, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Kako definisati klaustrofobiju? Keke Rosberg shows off a little bit of what he’s packing in 1986. The car was of course, the McLaren MP4/2C 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Mart 9, 2015 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda nije više ovako taman!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Mart 9, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da je mnogo prostranije. Ne znam koliko su na to uticali zahtevi za dodatnu bezbednost, tj. zastitu nogu. Ovaj nos deluje nestvarno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Mart 9, 2015 Svrati cesto, 3519 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Standardi za kokpit du davno promenjeni, posle nesrece Zaka Lafita, sada su stopala iza zamisljene linije prednje osovine, definisane su dimenzije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...