mrxfon 1495 Napisano Jul 4, 2012 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni su mi samolepljivi migavci. Prilikom farbanja sam ih negde zagubio i sad nemam migavce To je nesto na ovaj fazon Slika migavaca Ako imate nesto nudite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Jul 4, 2012 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan Posto vidim da si iz Zemuna, imas identicne migavce da kupis u Biker hous-u u Tosinom bunaru, vrlo povoljno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jul 4, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovakve,malo su veci i skuplji.Mogu i da se lepe i da se srafe.pokrivaju rupu na oklopu od starih migavaca.Par 25e 064/142-5729 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...