milomir22 3579 Napisano Jul 3, 2012 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, posto sam nov u svetu skutera, interesuje me koje ulje mi preporucujete da sipam u moj piaggio 180 amalfi i koliko staje u karter. Takodje me interesuje koliki bi trebalo da bude pritisak u gumama na istom skuteru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 3, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prednja guma 2,2 bar , zadnja 2,4 bar (tako bi trebalo da bude). Ukoliko imaš suvozača onda zadnja 2,6 bar. Ako imaš i kofer nazad onda ne bi bilo loše da prednju doduvaš na 2,3 recimo... Oko ulja će ti reći neki koji imaju tvoj model... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Jul 3, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan PREDNJA 2.0bar, ZADNJA 2.2 bar, ako imas teret zadnja 2.5bar tako je na X9 sa Hondinim agregatom. Ako ti je prednja 120/70r14, a zadnja 140/60r13 onada je ovako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Jul 3, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ulje 10w 40 polusintetiku, ide jedna litra, motul je najbolji ali ni drugi nisu losi. Bitno je da ga redovno menjas i svako je skoro dobro. Ako te nesto jos interesuje slobodno pitaj , ja sam u fazi sredjivanja tog modela bio ovih dana . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3579 Napisano Jul 4, 2012 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...