pijun1 1 Napisano Jul 2, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Doboj,RS Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam kupioCBR 929 i odmah mi se stvorio problem, možda on nije veliki ali za mene jeste, pošto sam neiskusan sa održavanjem zujalica, (20 godina sam vozio samo čopere). O problemu , motor je radio savršeno ali posle normalnog gašenja iponovnog paljenja posle 2-3 sata primjećujem da mi ne rade farovi, žmigavci i osvjetljenje table. Motor pali bez problema, krečem i nakon par stotina metara iznenada sve ponovo radi. Parkiram motor u garažu , danas pnovo palim ali opet nerade farovi, osvjetljenje table ( zadnja štopka i osvjetljenje tablice radi). Gasim motor a tada počinje da blinka crvena lampica na satu, kada dam kontakt ona se gasi ali farovi i ostalo navedeno i dalje ne radi, Provjerio osigurače ispod sjedala i tu je sve u redu. Dali iko zna šta je u pitanju i šta je rješenje problema. Svaki savjet je dobrodošao. Pozdrav za sve forumaše i ljubitelje dva točka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jul 4, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Problem je u kontakt bravi.. probaj da je naprskas kontakt sprejom i da proveris kontakte.. Kad upalis motor i pocne da te jbe to sa svetlima pokušaj malo da pomeriš kljuc i vidi sta se desava.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 4, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan i da okreces volan levo-desno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola929 9 Napisano Jul 14, 2012 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne zelim da te plasim ,ja sam imao slican problem sa mojom 929,isto je jebavao sa svetlima....problem je bila losa masa.....to je jedna zica koja ide u onom snopu sa desne strane,nisam mogao sam da resim problem.morao je da dodje elektricar..... negde u snopu je bio prekid zice,kod mene je sproveo novu pored snopa zica ..... nisam gledao sta je radio i koja je zica u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pijun1 1 Napisano Jul 14, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Doboj,RS Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Problem još nisam riješio ali za dva sata imam zakazano kod električara pa ćemo da vidimo , to sa novom masom nije loša ideja jer uvjek je lakše možeš kontrolisati. Ja još sumnjam da mi slučajno nije i prekidač svjetala na ručki pošto mi je onaj hepek kojim pališ svetla neko slomio ali ostao je donji deo, tako da sam ih pre palio na tom ostatku. Saopštiću Vam šta je kvar čim popravim i način rešavanja. Pozdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pijun1 1 Napisano Jul 14, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Doboj,RS Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan PROBLEM REŠEN Evo ovako, problem je bio u masi, i to u glavnom dovodu mase, na prvom džeku, . Rješenje problema je sledeće, potrebno je samo oguliti dolaznu i odlaznu žicu mase na prvom džeku (nalazi se sa desne stranemotora i prvi je džek na dolaznoj instalaciji iz pravca akumulatora - široki) i istu prespojiti sa drugom žicom. Nemojte pokušavati rasklopiti džek jer je isti teško raskloplti a problem jeste što su izgleda spojevi unutar džeka struli ili su izuzetno loši tako da nedaje dobar spoj. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola929 9 Napisano Jul 15, 2012 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan HONDA CBR 929 RR............ VOZI MISKO :0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...