ZORAN KS 5 Napisano Jul 2, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: SRAD Prijavi odgovor kao problematičan Dajem sve ovo, samo jedan ili dva, moze bilo koja kombinacija za terenca. (PAJERO i sl.) Zimu sam tesko podneo. Imam vise vozila koja sam skupljao tokom svoje karijere (ukupno 5 registracija protiv moje jedne plate). Protekle zime sam bio u situaciji da do posla moram pesaka. To me je naljutilo pa sam doneo odluku iz naslova. 180ccm, 2002-go, sveze registrovan, odlican 750ccm, 1997-mo, registrovan, odlican bez komentara (pogledajte snimak) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan isuzu trooper 86god.2.2 td.registrovan do 07.05.2013. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Jul 3, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan koliko para je SRAD i Piagio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZORAN KS 5 Napisano Februar 2, 2014 U prolazu, 33 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: SRAD Prijavi odgovor kao problematičan Posto ne mogu da pokrenem novu temu, dopisacu u ovoj. Situacija iz naslova teme se menja i glasi: MENJAM SRAD-a i FICU za AUTO. Da ne objasnjavam mnogo, potreban mi je auto u pristojnom stanju. Ponudite nesto za jedno ili oba moja vozila pa da se dogovorimo. Necemo pricati o novcu, samo o zameni. Ponude moze na PP (ako ih bude) . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6395 Napisano Februar 2, 2014 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vala ficko sa dobrim kramponkama izlazi po snegu gde nece drugi auto sa lancima, ali ne tako spusten kao tvoj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZORAN KS 5 Napisano Februar 2, 2014 U prolazu, 33 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: SRAD Prijavi odgovor kao problematičan Sada mi nije bitna voznja po snegu. Potreban mi je auto koji moze da vozi i supruga a da ne slomi spojler ili napravi neku drugu stetu. Uz put: fica ima: friziran motor Y45, plin, rol-bar, 5b menjac (reno 5) i svasta jos.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Februar 2, 2014 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno ne bi prodao ficu za kes? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZORAN KS 5 Napisano Februar 2, 2014 U prolazu, 33 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: SRAD Prijavi odgovor kao problematičan Samo ako bas mora. Interesuje me zamena prvenstveno a i lakse mi je kada novac nije u ruci jer brzo nestane. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...