Bojan1984 35 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam zaboravio da spustim copavu i pade mi motor zamnom. Pukla mi je nozica za suvozaca sa leve strane, ona gde on stavi nogu. Zanima me da li pasu nozice sa pegasa keca, na mog pegasa dvojku 1999 godiste ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Jul 3, 2012 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne zna?Ajmo pegasisti,sa slika mi se cini da je to to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2069 Napisano Jul 3, 2012 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da te zadnje mogu da pasuju od dosta raznih motora. Jedino ako hoces da ti budu iste kao predhodne. mi smo na jedan Pegaz stavili od Leonarda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Jul 19, 2012 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li odgovarali ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Jul 31, 2012 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Legli ko dupe na nosu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...