bracabgd 897 Napisano Jul 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Kao i uvek odlicno druzenje , odlicna .Novi drugari i drugarice i poneko podsecanje da je ovo jos uvek Srbija. Veliki pozdrav svima,slike su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan i poneko podsecanje da je ovo jos uvek Srbija. Ovo si lepo rekao....zbog tebe će MSC morati da uvede Maxi scooter siledžijke.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 9, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Nado srećo, gde si ti bila svih ovih godina.... Uglavnom u skoli - sto osnovnoj sto srednjoj! Hehehehe... Vidi, volim i da fotkam i da pisem, tako da cete uvek od mene dobiti ovakav neki 'izvestaj' dana! Gde bi mi kraj bio da imam neki fensi aparat! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Jul 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi od Shoneta! Tj, zvacemo ga da ide sa nama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 9, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi od Shoneta! Pre bi mi dao bubreg neg` onaj aparat! Ili bi uz`o moj kao zalog! :D Elem, sledeci put cu ja ponesem svoj aparat, pa da vidite kakve ce onda fotke tek da budu! Al` moze i on sa nama - tj, on vam je blizi nego ja, on je Vespas! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Jul 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E ti sa tvojim trotikom..psssst! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Nisu mi nešto zanimljive slike, ali ove dve sam morao, da zbog pojave nove frakcije u MSC-u, podelim sa vama... Ćero sine vidi što tata ima biceps.. oću i ja ko Braca.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3098 Napisano Jul 10, 2012 Drug član, 1182 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan oću i ja ko Braca... Sta? Da dobijes boju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3098 Napisano Jul 18, 2012 Drug član, 1182 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Jos par fotki, sorry za kasnjenje...! polazak sa pumpe, Petrovaradin foto pauza, i Zeka Pekino majstorisanje: Kod Bigija njegovih ruku delo KLEkipa i kraj... dosta je bilo edit: uuuu... ala sam ih smanjio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...