Jump to content

Moto Zajednica

Crni dani na putevima

Recommended Posts

• ○○○○○○○○○○, 213 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600 Ф

I kad idem do prodavnice retko kad se desi da sve prodje glatko, bar neka klinka u Pezou 206 ne izleti sa parkinga ili pokusa polukruzno preko pune linije... a do smrti je bas mali korak! :(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2596 postova

mislim da je do pre par godina najveci % kolizija izmedju motora i ostalih vozila u gradu bila raskrsnica pa je vazilo pravilo da se poveca paznja prilikom prolaska kroz iste, bilo da su sa semaforom ili ne itd.

sada vise ne znas odakle ce da ti izleti. okrecu, motaju, namotavaju, izmotavaju, premotavaju, seku, gaze, staju, ne staju, ne gledaju, ne znaju, ne haju. kroz nepoznati kraj ne idem vise od 60-70 plafon i to kad je bas pregledno i siroko. kroz guzvu vozim kao da sam u autu, provlacenje tek kad svi stanu. smanjite dozivljaj, dignite vizir i polako 1hej.gif

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 293 postova
  • Motocikl: 450 EXC

Sličan stil vožnje sam i ja razradio za sve ove moto godine ali o5 lik me skinuo prošle godine .Svi su stajali na semaforu i ja rekoh ok aj provlačenje, kad lik iz kolone jedno 4 od semafora zuuu preko pune i ja gru u njega

eto nikad ne znaš kad će rtd da napravi sranje.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja