Dukagss 353 Napisano Jul 11, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan I kad idem do prodavnice retko kad se desi da sve prodje glatko, bar neka klinka u Pezou 206 ne izleti sa parkinga ili pokusa polukruzno preko pune linije... a do smrti je bas mali korak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1097 Napisano Jul 11, 2012 Drug član, 2596 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je do pre par godina najveci % kolizija izmedju motora i ostalih vozila u gradu bila raskrsnica pa je vazilo pravilo da se poveca paznja prilikom prolaska kroz iste, bilo da su sa semaforom ili ne itd. sada vise ne znas odakle ce da ti izleti. okrecu, motaju, namotavaju, izmotavaju, premotavaju, seku, gaze, staju, ne staju, ne gledaju, ne znaju, ne haju. kroz nepoznati kraj ne idem vise od 60-70 plafon i to kad je bas pregledno i siroko. kroz guzvu vozim kao da sam u autu, provlacenje tek kad svi stanu. smanjite dozivljaj, dignite vizir i polako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Sličan stil vožnje sam i ja razradio za sve ove moto godine ali o5 lik me skinuo prošle godine .Svi su stajali na semaforu i ja rekoh ok aj provlačenje, kad lik iz kolone jedno 4 od semafora zuuu preko pune i ja gru u njega eto nikad ne znaš kad će rtd da napravi sranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...