carlos11 27 Napisano Jun 30, 2012 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi resih da promenim ulje pa sam gledao nesto ovaj bardahl svi ga nesto hvale!!! ali jedno me buni u prirucniku koj imam zamotor stoji API SF,SG ili SH,SJ a ovo bardahl stogledam ima API SM pa posto nisam neki ekspert reko da pitam nekoga ko se bolje razume.sto se tice motora u koje bi sipao ovo ulje to su 1:suzuki gsx-r 750 k6 i suzuki bandit 600 k2.hvala u napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Jul 1, 2012 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi sutra je ponedeljak otvaraju se radnje i idem po ulje a vi jos ni jedan odgovor niste dali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jul 1, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se zuri dodji do mladenovca mozes i do mraka da promenis ulje,imam ga.U tvoj motor iskljucivo XTC C60 100% sintetika.Ima XTC C60 polusintetika razlicita je samo gradacija.Na zadnjoj strani kante pise 100% sintetika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Jul 1, 2012 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan nije zurba nego me interesuje moze li ovaj xtc c60 10-40 posto i drug planira da menja a vozi r1 2005god a na ebay-u smo nasli komplet 4l ulja +filter ali tamo stoji motul5100 a koliko se ja razumem to nije puna sintetika pa sam sad skroz zbunjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jul 1, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Bardahl XTC C60 10/40 nije ful sintetika,to je polusintetika.Motul 5100 je isto polusintetika i to nije dobra kombinacija za R-1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 3528 Napisano Jul 1, 2012 Drug član, 1749 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, ove API oznake idu slovima abecede, i što je veće slovo(mislim dalje od A) to je standard noviji. Znači SA je stariji od SB i tako dalje. Najnoviji standard je SN(uveden je pre neke 2 godine) a SM je malo stariji(od 2004.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Jul 1, 2012 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan pa bas taj bardahl xtc c60 ima API SM a vidis raja kaze to je polusintetika i nija bas za moj motor a ni za drugarov r1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 240 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Sipam u Suzuki GSXR K4 Bardahl XTC C60 10/50 ful sintetika, radi bre ko sat i jeftinije dosta! Pazi samo na oznake tog ulja, mislim da ulje sa istom oznakom XTC C60 ali 10/40 gradacija zaista jeste polusintetika. Zbog toga preporučujem 10/50 za R motor. Prethodno sam vozio Motul. Od kada sipam Bardahl, osećam drastičnu promenu - od oko 2000 dinara viška u novčaniku kada dođe vreme za promenu ulja. Sve ostalo isto. Bardahl košta oko 1000 din/lit, a Motul oko 1700. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Jul 3, 2012 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima. na kraju sam ipak uzeo motul 7100 a za sledecu zamenu cu videti kad dodje vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...