miinja 1567 Napisano Jun 30, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ima li šta od ovog skupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Jul 2, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan ima li šta od ovog skupa Skupa ima,i odrzava se na starom mestu u Gornjackoj klisuri pored reke Mlave. Sviraju nekoliko bendova u subotu, koncert Generacije 5, ulaz je 500 din. Ako nesto zatreba 063 866 94 23 Dobro dosli i vidimo se u Klisuri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mallac 0 Napisano Jul 3, 2012 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha Dragstar 650, Suzuki Boulevard 800 Prijavi odgovor kao problematičan MK Midnight Riders poziva sve bajkere i ljubitelje motora da prisustvuju nasem XIV moto skupu 6, 7 i 8 jula na istom mestu u Gornjackoj klisuri. Kao i prethodnih godina ocekuje vas dobra zabava uz kvalitetnu muziku i dobru klopu. U petak tradicionalno vecera - peceni prasici, u subotu rucak - pasulj i u nedelju burek za srecan put. Dobrodosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G.A. 0 Napisano Jul 3, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: M.K.Gedeon Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se,pozdrav.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Jul 3, 2012 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se komsije MK Kraljevi Slobode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 3, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan ko svira u petak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mallac 0 Napisano Jul 4, 2012 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha Dragstar 650, Suzuki Boulevard 800 Prijavi odgovor kao problematičan ko svira u petak? Petak: Loaded Gun Melmac Riders Black and White Subota: Rok Bulevar Generacija 5 Loaded Gun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Jul 4, 2012 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Slusao sam Melmac Riders-e u Rumuniji na Rock festivalu, decaci su cista 10, bez greske, rasturaju ! ! ! Imaju neke zestoke mixeve... We are living in Serbiaaaa, sljivovica - pljeskavicaaaa Bice dobra svirka znaci i u petak :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Jul 4, 2012 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je ulaz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano Jul 4, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je ulaz? Pa pise gore na pocetku da je 500 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Jul 4, 2012 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Vlado jel dolazis i ti na jezero prvo da idemo u petak da se rashladimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Jul 5, 2012 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan hm ovde nisam bio možda doletim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mallac 0 Napisano Jul 5, 2012 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha Dragstar 650, Suzuki Boulevard 800 Prijavi odgovor kao problematičan hm ovde nisam bio možda doletim Dodji i obavezno ponesi kupace gace da se rashladis u Mlavi...hladna je k'o tastin osmeh Evo namestamo i mesta za one koje pivo brzo hvata pa im treba dodatno hladjenje: Imas i banju Zdrelo na 4-5 min od kampa koju takodje ne bi trebalo zaobici. Potopis se u vrucu vodu od 42°C pa ti posle na 35°C bude ladovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano Jul 5, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Vlado jel dolazis i ti na jezero prvo da idemo u petak da se rashladimo? Ja dolazim u subotu pa mogu odma da svratim na jezero ako budete tamo a mozemo i u nedelju na tenane nigde nezurimo ce da se cujemo i vidimo usvakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joyrider 4 Napisano Jul 5, 2012 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan dal ce biti mesta sutra uvece za kamp,prosle godine u subotu popodne nije bilo mesta za sator,poz,pa reko sad da poranimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mallac 0 Napisano Jul 5, 2012 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha Dragstar 650, Suzuki Boulevard 800 Prijavi odgovor kao problematičan dal ce biti mesta sutra uvece za kamp,prosle godine u subotu popodne nije bilo mesta za sator,poz,pa reko sad da poranimo Sacuvacemo jedno mesto za gajbu piva Salim se...bilo bi dobro da poranite da uhvatite bolji hlad. Mada kada god da dodjete nacicemo neko mesto za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virusznm 22 Napisano Jul 6, 2012 U prolazu, 46 postova Lokacija: Bečej Motocikl: 2005 Yamaha TMAX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehee, ja sam 2007. godine postavljao binu na ovom skupu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1671 Napisano Jul 6, 2012 Drug član, 989 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije se vidimo sutra. btw Jel panduri jos uvek ne diraju kada su skupovi? (posto upravo jurim agenciju, tj nasao sam da mi plate porez i zavrse registraciju, pa nemam pojma da li da ipak palim motor sutra) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Jul 6, 2012 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije se vidimo sutra. btw Jel panduri jos uvek ne diraju kada su skupovi? (posto upravo jurim agenciju, tj nasao sam da mi plate porez i zavrse registraciju, pa nemam pojma da li da ipak palim motor sutra) nažalost diraju itekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mallac 0 Napisano Jul 12, 2012 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha Dragstar 650, Suzuki Boulevard 800 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujemo se svima koji su bili nasi gosti, nadamo se da ste se lepo proveli. Sve najbolje do sledeceg vidjenja!!! MK Midnight Riders Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1671 Napisano Jul 13, 2012 Drug član, 989 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Jel je istina da je bilo pandura u civilu i da su ispisali brdo kazni ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan_Munja 7 Napisano Jul 14, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Prave bajkere ne diraju, nisam ih primetio da su tu na skupu. cuo sam da su pisali kazne gore na putu za manijacenje, bez kacige i ko nema tablice na vidno mesto ili uopste nema a na ulazu, izlazu nisu stajali i redno zaustavljali kako izadjes kao neke godine u Smederevu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1671 Napisano Jul 15, 2012 Drug član, 989 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan "Prave bajkere" . Drago mi je sto nisam pravi ni kad mi je registrovan motor Hvala za info, mene niko nije dirao i ako je mogao, ali sam cuo da je bilo dosta kazni i zato nisam bio siguran da li je neki trac ili istina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...