AIeksandar 396 Napisano Jun 29, 2012 (promenjeno) Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u kolima na putu za NS pa sam na brzinu otkucao... Kod topciderske zvezde krivina pre/posle cesme neko je izrucio shljunak i ima ga kol'ko oces, oni koji idu nizbrdo su ok ali oni koji idu uzbrdo nek budu extremno oprezni bike tamo klizne kao po ledu... I neka neko obavesti nadlezne ako isti postoje ne znam koja je procedura... Poz Edit1. Prosao sam opet veceras u povratku situacija je jos gora, tako da sad i oni koji idu uzbrdo i nizbrdo su u opasnosti shljunak se samo rasirio po putu svuda... Ladno niko to nije ocistio jebe im se, shabani! Promenio Jun 29, 2012 član AIeksandar 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Jun 30, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Очистиће кад неко омасти асвалт, па изађе у новинама. А таксу за одржавање путева умеју да наплате, стока безрепа. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 30, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... Ladno niko to nije ocistio jebe im se, shabani! Mozda su shabani, a mozda jednostavno nemaju pojma. Da si im javio, pa i da ih nazoves sabanima, ali ovako ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14099 Napisano Jun 30, 2012 Cool tip, 3033 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan ja prosao nekoliko puta,nista strasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 30, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan ... Ladno niko to nije ocistio jebe im se, shabani! Mozda su shabani, a mozda jednostavno nemaju pojma. Da si im javio, pa i da ih nazoves sabanima, ali ovako ... I neka neko obavesti nadlezne ako isti postoje ne znam koja je procedura... Lepo sam napisao gore ^^^ stavio sam ovde temu cim sam video a tad sam bio na putu za NS, i napisao da neko obavesti nadlezne ako isti postoje... Ako imas telefon ili sta vec, sto nisi pozvao kad si video temu ovde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Jul 5, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan kad vidis sljunak, pustas gas, ne diras kocnicu, i lagano prolazis... u mom skromnom iskustvu, doduse sa krsinom od MZa, bilo kakvo mazenje kocnice jednako je padu sa mogucim gadnim posledicama (mojoj tadasnjoj devojci se rascvetao prst na ruci kad smo pali na 30 na sat u ebenoj kapetan misinoj ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...