pasha 99 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi je zao sto ne mogu na ovu voznju...nju i Goliju mislim da necu moci da prezalim...ali sta je tu je.... nadjite neko blato pa se iskaljajte i za mene... zelim vam dobru voznju bez lomova i padova Hvala Nensy na podrsci, a sto se tice blata...vec i izvori presusuju. Sve je zuto ko' u Spaniji. Neki okvirni plan je da Vas (ako bude zainteresovanih) u petak sacekamo na Rajcu i taj dan provedemo u voznji po Suvoboru i Maljenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 16, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu i veoma zainteresovan, za ucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jul 16, 2012 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu i veoma zainteresovan, za ucesce. ...praticu te u stopu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 16, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Štas se navrzo na čoeka? i ti si nekad bio početnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 16, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to Vlajko ništa, tek će se navrze. Neće Vlada znati šta ga je snašlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jul 16, 2012 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Aee bwe vas dvojca... ja i Vlada imamo poseban odnos, malo se lozimo sve u granicama normale!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pasha 99 Napisano Jul 16, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Nije to Vlajko ništa, tek će se navrze. Neće Vlada znati šta ga je snašlo. Ali ce zato da se utegne Kraca varijanta, 110 km livada i suma a ima i prasine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jul 16, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine je meni bilo mnogo ubavo, voznja, druzenje, sve osim hrkaca Ove godine sam nazalost na letovanju u tom periodu i zelim vam svima dobru voznju i lepo druzenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Jul 17, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi ovaj VA reli krenuo u petak sa Rajca ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 17, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jos ce da me uplase ovi afrikanci ....... sad moram dobro da razmislim, dal' da krenem . Nocas nema sanse da spavam, uteraste mi stra' u kosti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 17, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti ko sa lakom konjicom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Jul 17, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije sa polu lakom Hoce li biti ko sa lakom konjicom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 17, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ajd bar jos jedan, pa da se malo druzimo u subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 17, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Skim god se čujem kuka kako nema pare.. O Srbijo međ šljivama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 17, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan klopa od kuce, satori, rakija i izvorska voda, 30 eur gorivo ... jebo smestaj i restoran ako nema love. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jul 17, 2012 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mrzi me da menjam gume... ce gulim neki asFalt, spavanje u UE... limBorac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jul 17, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan huh!!! meni prosle godine bilo extra iako sam dosao ujutru a vratio se uvece... ove godine bi bio isti scenario sobzirom da radim petak prvu do 7 a subotu drugu od sedam, pa me zanima kad planirate okupljanje na rajcu u petak, i kad se planira polazak u subotu??? kepo, ja sam zainteresovan za tu tvoju varijantu lake-polulake kategorije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pasha 99 Napisano Jul 17, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi ovaj VA reli krenuo u petak sa Rajca ?? Kad god Vama odgovara , cekamo Vas kod planinarskog doma. Mozda je 10h neko optimalno vreme ali moze i kasnije, dan je dug. U svakom slucaju mi smo tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pasha 99 Napisano Jul 17, 2012 (promenjeno) Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: valjevo Prijavi odgovor kao problematičan klopa od kuce, satori, rakija i izvorska voda, 30 eur gorivo ... jebo smestaj i restoran ako nema love. A pivo ispred prodavnice? Promenio Jul 17, 2012 član pasha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Jul 17, 2012 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan ako nadjem nacin da dovucem laku konjicu do tamo, dolazim ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Jul 17, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neko da okaci GPS trek ovde na netu pa ako neko odluci da dodje da moze da prati trasu samostalno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Jul 17, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Meni svi hvale to novo valjevsko pivo, tako da ga moram probati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Jul 17, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neko da okaci GPS trek ovde na netu pa ako neko odluci da dodje da moze da prati trasu samostalno? Namazano nema sta :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Jul 18, 2012 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neko da okaci GPS trek ovde na netu pa ako neko odluci da dodje da moze da prati trasu samostalno? Namazano nema sta :-) Ja ne bih mogao da ga pratim. Ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 18, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra mi stiže guma i pločice kojih zaista nema odavno.. Još da nakalemim tih 30e (valjda može u dinkosima ) Nego, jel sad petak ili subota? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...