bozo 3 Napisano Octobar 31, 2007 U prolazu, 40 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: SUZUKI V-STROM 1000 ; honda x8rs Prijavi odgovor kao problematičan koliko je wind- stoper stvarno dobar ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 31, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan jako dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bozo 3 Napisano Octobar 31, 2007 U prolazu, 40 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: SUZUKI V-STROM 1000 ; honda x8rs Prijavi odgovor kao problematičan jel ga imas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ata 0 Napisano Octobar 31, 2007 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne jako dobar,nego odlican! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 31, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ne jako dobar,nego odlican! Potpisujem Dok ne probas,razmisljaces da li je,a kad probas znaces koliko je dobar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 1, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Bilo u Louisu na snizenju i nisam kupio! Jackass Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Novembar 1, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Imam rukavice, pojas i stitnike za kolena. Proveo sam u tome celo leto. Dobre su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Novembar 1, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neko da objasni sta je to? ili bar slika, bice dovoljno. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 1, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_203017a053992d16a64087a4d575d721ec/index.php?topic=search&searchterm=windstopper&cmd.x=0&cmd.y=0 I ovde imas odlicno objasnjeno (na nemackom, ali kaze se 1 slika govori vise od 1000 reci... ): http://www.louis.de/shop/zusatz/anl/windstopper.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Novembar 1, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan aha... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bozo 3 Napisano Novembar 1, 2007 U prolazu, 40 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: SUZUKI V-STROM 1000 ; honda x8rs Prijavi odgovor kao problematičan svi ga hvale a retko ko ga ima, kao da kosta 1000 e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Novembar 3, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio X-bionic odelo koje se nosi ispod i drži konstantnu temperaturu tela pd 37°C. Košta 220 € i radi do jaji leti i zimi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Novembar 5, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan dje si to uzeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Novembar 5, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.x-underwear.com/ Ovo sam uspeo da pronadjem, pretpostavljam da je to to. Koliko sam video, predvidjeno je za zimske sportove, ne znam koliko je pogodno za motor. Pazi ovo... :o http://www.x-underwear.com/product.php?cat=73916&area=51247&id=51243&XSID=a6bd817a011cd0f5981da4ed8bb1c747 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan dje si to uzeo? Imaš i u Luisu : http://www.louis.de/_406d2374f9c1a390c11c58b616035c5666/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=175&wgr=890&list_total=36&anzeige=0&artnr_gr=209750 i http://www.louis.de/_406d2374f9c1a390c11c58b616035c5666/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=175&wgr=890&list_total=36&anzeige=0&artnr_gr=209754 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Novembar 5, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Urke, jel imas komplet odelo ili je iz dva dela? Daj malo vise detalja ako nije problem. Vise me zanima kako se ponasa zimi nego leti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Novembar 5, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam procitao sve sto sam nasao na netu o X-bionic-u.Iskreno to su uglavnom podaci proizvodjca, zaista detaljni ali to nije ono sto bih ja da znam. Prvenstveno me zanima dali je x- bionic wind stoper ili samo fantasticna termo zastita.Nisam mogao nigde da procitam iskustva u voznji sa x-bionic. Konkretno. Stiti li od vetra ili samo ispod wind blok odela regulise temperaturu? Dobro bi bilo ako neko zna nesto vise o tome da svoje znanje podeli sa nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Novembar 6, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Radi do jaja i leti i zimi,jedino moraš da ga skineš kad spavaš u protivnom ti je hladno. Ja sam ga uvek nosio ispod kožnog odela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 7, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Windstoper je dobra stvar, ali treba naći model koji je polupropustan i koji diše, inače se oznojiš, potpariš, a zatim smrzneš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 8, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Windstoper je dobra stvar, ali treba naći model koji je polupropustan i koji diše, inače se oznojiš, potpariš, a zatim smrzneš. Ako se kupuje iz Louisa, onda treba u opisu da stoji "Atmungsaktiv". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1736 Napisano Novembar 13, 2007 Drug član, 889 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislite o kombinaciji: ovo cudo + farmerke? Jel to dovoljno za zastitu nogu, pre svega kolena od nekih kasnijih posledica (mislim na remu)? ili su potrebne i moto lone... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Novembar 27, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sve od wind stopera imate u ixs u u beogradu(mirijevo).... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...