atlantic_mashina 0 Napisano Jun 25, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: kotor Motocikl: aprilia atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan ludi zna li neko sto je sa motorom kad vozim 30 kilometara i isprazni mi akomulator i uga si mi se motor . moje neko misljenje je da mi je regler otiso . ako se nekom to desavalo neka mi kaze sto je uradio i kako je otklonio kvar . u naprijed zahvalan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Jun 25, 2012 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa uzmi lepo instrument i izmeri kakvo ti je punjenje na akumulatoru, proveri akumulator, proveri sve konektore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atlantic_mashina 0 Napisano Jun 25, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: kotor Motocikl: aprilia atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan oky brate to mi se desilo prije jedno 2 sata to cu sutra da uradim kad nanjem ispitivac . a ako je regler znas li koliko on moze da kosta . ili neki sajt dje cu vidjet ... ps duzan sam pice za ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 25, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan to se desilo i djuksiju, sad na maxisusretu.....ako je to, otisao ti je regler....onda kontaktiraj clana Jošku, da ti posalje njegov koji pravi, mislim da kosta 90e i ima 1 god garancije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...