doesen1 13 Napisano Jun 24, 2012 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan tenere u odlicnom stanju, servisirana i sredjena. skoro sam kupio ovaj motor ali mi je malo tezak pa bih da ga menjam za XT 600 ili KESH :)ja sam vlasnik i nije registrovan i ide bez povisenog vizira i bez kofera.... god: 92 oko 47000km cena je 1290 evr.... Tell ili SMS------065-428-5780 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jun 25, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ona bela iz bg-a skoro prodata !? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 25, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da jeste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Jun 28, 2012 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan da Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Jun 28, 2012 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan jeste, ta je...jbg, bas mi je teska i treba mi neka ili neki laksi....... ali bela je bila ofucana i sjebana kao macak a pogledajte sada,,,, ... nikakva zarada samo sam se zajeb... tezak motor treba mi laksi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 29, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kw pise u saobracajnoj ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Jun 30, 2012 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan 25 KW ch-vajcarac .. daj dominatora i doplatu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Jun 30, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baci se u tereatanu pa ce ti biti lak, pa neces imati potrebu da ga prodajes PS Fenomenalno izgleda, a i cena je sasvim korektna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jul 2, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Jul 6, 2012 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan moze neki XT u Super Moto verziji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3112 Napisano Jul 8, 2012 Drug član, 1191 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Baci se u tereatanu pa ce ti biti lak, pa neces imati potrebu da ga prodajes Ne treba njemu teretana, jak je kao konj, nego voli da sam sebe zajebava... Hoces li se pronaci vec jednom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1052 Napisano Jul 8, 2012 Ol' dirty bastard, 644 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan moze neki XT u Super Moto verziji... Dakle sprema se za trku na Triumph-ovom skupu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan kakva trka na onoj prasini gore, on ne sme da stisne gas ni na M-4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Jul 9, 2012 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan nemojte da se neckate...agregat je odlican...hajde dajte neki XT da mi ne propadne sezona... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3112 Napisano Jul 11, 2012 Drug član, 1191 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan I? Velika ti ova ST? Ipak si ti za trotinet... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan uh ...pa nisam znao da imam stvarno pametne drugare da me oprave na posao i naravno da mi kazu kako i sta trebam da vozim.. hvala vam ,pa stvarno ste mi sada pomogli......jaooo kako ste dobri i ljubazni... hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...