thechux 26 Napisano Jun 24, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ 600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja sam Miloš Vučinić iz Novog Sada, 1985. godište. Bajker sam od 22.06.2012 kada sam i položio, pa je lako zaključiti da sma početnik i da tek ulazim u svet motora i uživancije na njima :) Radujem se učešću na forumu i nadam se da ću u neko dogledno vreme i ja biti od koristi što se tiče davanja saveta, i pomoći drugim članovima. Srdačan pozdrav, Miloš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 24, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodos'o i sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Jun 24, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje Miloše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZORAN KS 5 Napisano Jun 26, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: SRAD Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 133 Napisano Jun 26, 2012 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: U najavi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, pozdrav !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...