Madiv 101 Napisano Jun 24, 2012 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari U najkraćim crtama, želim motor koji bi više odgovarao mom stilu vožnje, trenutno vozim KLE-a sa kojim sam vrlo zadovoljan u smislu toga za šta je namenjen, ali ja bi ipak nešto drugačije. U kratkim crtama, kao klinac sam vozio kros neki frizirani CTX80, iz šume izlazio nisam , posle presao na crosscountry biciklizam, par godina, i onda na downhill/freeride biciklizam, imao neku povredu ligamenata kolena, pa napravio dugu pauzu, i mrzelo me iskreno da guram bajs sat vremena uz avalu da bi se spustio za 2 minuta. Onda sam kupio KLEa, doduše sa namerom, mislio sam da neću želeti da se lomatam opet, ali eto, pogreši čovek... Najveći problem koji imam sa KLEom je težina, mada, vozio sam neku afriku koja je tu negde, ako ne i teža, definitivno ima bolje raspoređenu težinu i ne oseća se tako ali opet se oseća. E sad, par bitnih stvari. Živim na 5 minuta od Avale, i znam svaki puteljak, najviše offroad vožnje bi bilo po avali, parcanima, kosmaju, i one livade/njive između resnika-rušnja-belog potoka itd, ALI opet bi voleo da mogu sa njim i do divčibara a da to nije apsolutna tortura. Motor bi morao biti "velik", visok sam 194, i imam 92kg, ne želim da izgledam kao da vozim BMX Relativno jeftino održavanje, ne bih motor koji se održava na "sate" Bilo bi odlično da može poneti nešto opreme na sebi, tipa šator, vreća, hrana za 1-2 dana u divljini. Koliko sam gledao po netu, za oko mi je zapao DRZ400e kao nešto sto bi bilo odlično za mene, onda, kawasaki klx250, ali ni jedan ni drugi nisam imao prilike da probam. Budžet mi je oko 2000eur, prodao bi KLEa, para za 2 motora na žalost nemam . Pomagajte, predlažite još neke modele sa kojima ste imali iskustva ili mislite da bi vredelo da ih pogledam. Hvala puno na pomoći! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano Jun 24, 2012 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan sorry za doublepost, kliknuh samo jednom ;/ molim admina da obriše jednu od ove 2 teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 24, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan tesko da ces naci tako nesto, ja sam to zeleo ali to je ne moguce, ne moze se imati DOBAR motor za sumu i isto tako motor koji se moze voziti na sumu. E sad ljudi se sa svacim upustaju u sumu ali nije to to. Ono sto je mozda jedina solucija za tebe u tom cenovnom rangu su nesto iz serije yamahe tt600 i honde xr600. To su ti neke varijante koje mogu da odvozaju laganiju sumu za sve hard core varijante ti treba nesto ispod 110kg i prikolica. Mada kao sto kazu, moze i prst u oko...ali boli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 24, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan hm.... ako baš voliš da se zavlačiš po žbunju onda treba da gledaš lakši motor mada to je opet u suprotnosti sa dužim putevima... DRZ je odličan kompromis (isto kao i npr KLX 650)... mada ne znam zašto ti je KLE baš toliko težak (zavisi sve od podloge). Možda pre da častiš KLEa crash barovima i boljim gumama i udri... tu blizu Avale imaš Jimmy-a. Misu Peia i još par ljudi pa možeš i sa njima da vidiš po kakvim stazama mi idemo (i sa većim krmačama tipa Afrika i ST) tako da bi tu mogao i KLE sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Jun 24, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan xt 600 i sve to sto hoces-dobijes! lagan za sumu,udoban za put,mala cena odrzavanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 24, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan XT600, jašta! Nije baš manekenka što se mase tiče al' nije ni krmača, odličan kompromis U klasi su i DR650, XL600R ali ja bih rekao da je XT najbolji u klasi, možda grešim. Što kažu, "može za igranku a može i za plug" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Jun 24, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Gavrolini ti je sve rekao... XR nisam vozio, ali TT vozim dve,tri godine i moze sve sto si naveo u prvom postu... Slicnih smo i gabarita, tako da svaka preporuka. Pogledaj slike i snimke kad budu okaceni u temi "Hepicentar na dva tocka" gde i kako tetka prolazi.. Ni asvalt joj nije stran, ali sa kros gumama sam se smorio juce 20 km k'o plovak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano Jun 24, 2012 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan @popsy Razmisljao sam da modujem klea, da stavim progresivne opruge, promenim dogbone, stavim scout ili tkc80 gume, sve to kosta, a motor opet tezak.. Moj problem nije da ja padnem zbog tezine motora, vec dusu ispustim da ga okrenem na uskoj stazici ako je pao balvan preko koga nema SANSE da predjem. npr ovo od pre neki dan na avali, sreca pa je suvo, da je vlazno ili blato, ne bi ga nikad okrenuo i ovako sam crk'o . taj dan sam krenuo 3 staze da vozim na avali, i SVAKA je imala ovakvu ili slicnu scenu. Sa leve strane je bila kao neka zaobilaznica toliko izrovana i prepuna korenja da nije bilo sanse preci, uvek bi mi se motor nasadio na bashguard.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 24, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A s desne? LM, Gavrolini je sve objasnio. Sve (znatno) lakse od KLE-a je i tako i tako "na sate", a sto se tice asfalta (do sume) tu i tako najvecu ulogu igraju gume, a ne tezina ili komfor samog motora. Ne mozes na asfalt sa kramponima, niti u sumu bez njih. Tako da prikolica ne gine... LM, uzmi neki 400 - 450 MX ili Enduro i service manual. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 24, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo da se i ja umesam! Po meni, najbolji izbor ti je xr600! Videh ih par u oglasima za oko 1200e. Ja kad sam jurio motor nije bilo ni jednog, al da ih je bilo verovatno bih taj potez odigro! Ja moju kawu nikako da utegnem i sto problema imam sa njom tako da ti ne mogu dati preciznu ocenu tog motora ali se za sada i u шњ stanju snalazim sa njom svud redom, jos da mi je tvoja visina... pih! A jimmy-a na kawi mozes da stignes samo kad stedi gume TT je takodje lepa spravica al mislim da ti malo probija budzet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 24, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mogućnost prelaska balvana povećava žuljanje guzice tamo gde nema balvana.. Rešenje su dva motora.. ili jedan veliki kao ST p.s. klementina i nije tako loša..oklopi je i stavi dobre gume i vozaj.. dok ne naleti povoljna rndalica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 24, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ponovicu opet...moze i prst u oko...ali boli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 24, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan npr ovo od pre neki dan na avali, sreca pa je suvo, da je vlazno ili blato, ne bi ga nikad okrenuo i ovako sam crk'o . taj dan sam krenuo 3 staze da vozim na avali, i SVAKA je imala ovakvu ili slicnu scenu. Sa leve strane je bila kao neka zaobilaznica toliko izrovana i prepuna korenja da nije bilo sanse preci, uvek bi mi se motor nasadio na bashguard.. to je razlog zasto u off ides uvek u grupi... da viš kako Aćimo i ja prebacujemo krmače preko balvana :D :D Posle nekog vremena naučiš da koristiš i predviđaš težinu motora ali je Gavrolini skroz u pravu sa "mož i prs u oko al boli..." ako nisi gadljiv na kurblu XR 600 je odličan izbor (odgovara težina a i putna brzina... bogami i snaga) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 24, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan TA96 prodaje odlican XT 600. Gledaj da uzmes motor u sto boljem stanju, pa tek onda model ... Džaba mu sve ako je krs. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Jun 24, 2012 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Probah juce ktm sxc 625 ,probija ti budzet ali ljudi moji sto ono ide,najezio sam se...Decko sa nbg a bi ga dao za 2900e 2004 god sa opremom novim gumama ,lanac i lancanici,neregistrovan,al ako je za po sumi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 24, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan TA96 prodaje odlican XT 600. Gledaj da uzmes motor u sto boljem stanju, pa tek onda model ... Džaba mu sve ako je krs. E vala kepo, svaka ti je kao u Njegosa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Jun 24, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan EH koliko nas muči isti problem, prokleti novac. XR600,400 , dr350 za taj novac. Imam dr350 i svjestan sam njegovih limita ali je lagan i završava mi posao za male pare. Koristim ga kao svakodnevno prevozno sredstvo min 50 km svakog dana a vikendima kao traktorče za šumu. Srećno u potrazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Jun 24, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Za onakve prepreke kao na slici nijedan od ponuđenih 600tki ne pomaže. Krenuo sam sa XT stigao dao KXa a sad sam na WRu jer apetiti rastu . Pre mi je nešto u šumi bila misaona imenica a sad sasvim normalana stvar a to pre svega što sam spustio kilažu motora a povećao snagu istog i gledao mnogo youtube. Ako ćeš da se vozikaš kroz šumu a meni se čini da nije baš tako zbog downhilla neki KX,CR 250 2t ubicu. 250 zbog tvoje težine jer istopio bi 125cu. DR 350,KLX 300 ima jedan u oglasima,KTM400 od lakših 4t. TT,XR od 600 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 24, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan @popsy Razmisljao sam da modujem klea, da stavim progresivne opruge, promenim dogbone, stavim scout ili tkc80 gume, sve to kosta, a motor opet tezak.. Moj problem nije da ja padnem zbog tezine motora, vec dusu ispustim da ga okrenem na uskoj stazici ako je pao balvan preko koga nema SANSE da predjem. npr ovo od pre neki dan na avali, sreca pa je suvo, da je vlazno ili blato, ne bi ga nikad okrenuo i ovako sam crk'o . taj dan sam krenuo 3 staze da vozim na avali, i SVAKA je imala ovakvu ili slicnu scenu. Sa leve strane je bila kao neka zaobilaznica toliko izrovana i prepuna korenja da nije bilo sanse preci, uvek bi mi se motor nasadio na bashguard.. kojim putem si ovo krenuo na avali...nesto ga ne prepoznajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 25, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako da ti kazem , ali hoces se vozis ovakvim putevima i kad naletis na ovakvu prepreku da ne lipses dok preneses motor. S druge strane bi voleo da mozes odes 150 kilometara klasicnog puta bez neke traume i jos povr svega da nije bas zahtevno odrzavanje. Nista resenje je teretana ili neki drugi oblik nabijanja snage i kondicije. E onda neki 140 kilas (tt, ttr, drz, xr, lc4, wr) i eto 120 kilasi su uglavnom masine koje je neisplativo voziti asfaltom. U njih ide po litar ulja koje se menja na vremenske intrevale, tako da bi po manualu tacno odprilike da odes BG-Divcibare-BG trebao da zemnis ulje. Prednost je da uglavnom imaju po 6 brizna imaju 120 kila i imaju signalizaciju. Dominiraju evropljani ali ima i 1-2 japanca 100 kilasi eh to je prica za sebe . Uglavnom 5 brzina znaci nisu nikako za duzi put. Servisni intervali mali, moze im se za ogromne pare nabudzi neka signalizacija. Ali zato kad naidjes na ovakav balvan ne moras ni silazis sa motora. Mana su jos manji rezervoari, pa nisu bas za udaljavanje od izvora goriva Ako se pak odlucis za ST, AT ili zadrzis KLEa onda kod Popsija na obuku o ishrani i vezbanju. Za to vec treba i masa i snaga 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 25, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ovaj balvan konkretno moze i sa afrikom da se obidje, nisam verovao dok nisam posao u sumu sa dzimijem misom pei i comskim. Obilaze oni okolo briga ih sto sam ja posao sa kravetinom! Tako da za ovakve prepreke neces imati problema sa recimo XR, TT, XT, KLX, KLR i tako ti slicni motorici, jos ako im stavis cepove(posebno napred)-bog da te vidi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan A nista onda, moracu gume da promenim, i ovako im je vreme za zamenu... Sta mislite o kombinaciji TKC80 napred i scout nazad?... Pa kud koji, ali slazem se, da nisam bio sam, bilo bi mnogo lakse, nesto gledam, bash mi deluje ovaj DRZ400 kao jako fina masina... Inace sto se Avale tice, mozemo jednom da se organizujemo da vas provedem kojekakvim stazicama . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 25, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan bash mi deluje ovaj DRZ400 kao jako fina masina... Kad si vec zapeo, donesi 2700 eur i teraj. Perfekt stanje, juce registorvan, nove gume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 25, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan napred T63!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 25, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A nista onda, moracu gume da promenim, i ovako im je vreme za zamenu... Sta mislite o kombinaciji TKC80 napred i scout nazad?... Pa kud koji, ali slazem se, da nisam bio sam, bilo bi mnogo lakse, nesto gledam, bash mi deluje ovaj DRZ400 kao jako fina masina... Inace sto se Avale tice, mozemo jednom da se organizujemo da vas provedem kojekakvim stazicama . Pazi obeco si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...