konstruktor 253 Napisano Jun 21, 2012 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 18:15 casaova u ulici Vladike Nikolaja u blizini raskrsnice sa ulicom Sindjelicevom dogodila se nesreca u kojoj je ucestvovalo dva automobila i jedan motorciklista.Bio sam u prolazu sa druge strane ulice tako da nisam bas mogao najbolje da vidim sta se tacno desilo a policija je blokrala prilaz tako da nije moglo da se pridje,takodje policajci nisu nista hteli da kazu.Koliko sam uspeo da vidim jedan auto je ispred a drugi iza motora,motor nisam uspeo da prepoznam niti da vidim tablicu ali lici na nekog kruzera.Probao sam kasnije oko 19h da ponovo prodjem tom relacijom ali je put jos uvek bio zatvoren.Nadam se da je kolega prosao samo sa povredama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Jun 30, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesil video koji je motor u pitanju, ili saznao kako je sve to proslo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...