YOman 109 Napisano Mart 12, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li i koliko skupova posecujete u toku "moto" godine? Zasto odlazite? Sa kim idete? I koga vodite sa sobom? Koliko se zadrzavate? POZDRAV SA ZVEZDARE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Mart 12, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Relativno cesto idem po skupovima.Obicno je to ista ekipa iz grada od oko 5-6 motora.U poslednje vreme mi na skupu i nije toliko interesanto koliko je interesantno druzenje i voznja do tamo i nazad. Prosle godine najvise mi se dopao skup u Kragujevcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 12, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan U potpunosti se slazem sa Paunom posto zajedno idemo na skupove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 12, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Skupovi me ne zanimaju, skoro pa, uopste. Ono sto moze da bude zanimljivo je voznja do tamo. Ako vec kojim cudom odem, zadrzim se toliko koliko mi treba da obidjem krug okolo i da se vratim na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 12, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Zašto - pravo pitanje! Mislim da æe za godinu-dve BJB biti toliko organizovan po pitanju vikend-izlet-vožnji da nam mnogima skupovi neæe ni trebati... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 13, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Glavna stvar je put, druzenje i naravno kampovanje. Po meni je najbolje kada odes sa nekom bliskom ekipom i lepo kampujes tri dana u fantasticnoj atmosferi(mada ga nekada i preteraju sa atmosverom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Mart 13, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Heheheh...seti se kako si u Chahcku spavao u hotelu na moto skupu YOmane nevaljalcce:) Mislim na pozu naravno:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Mart 13, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem svakog vikenda na moto sastanke a zasto i nisam se pitao.Ne vodim nikoga sa sobom,pa valjda sam sebi u toj sumi nasao neko drustvance koje mi odgovara. Najinteresantnije mi je putovanje pogotovu odlazak,povratak je vec malo tezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Mart 13, 2006 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Pripadam starijoj generaciji, na prvom moto susretu bio sam još davne 1981. godine na skijalištu Areh kod Maribora, a još uvijek me privlaèe zbog nekoliko stvari. Prvo na svakom skupu naðem stare prijatelje koje nisam vidio neko vrijeme, slušam dobru rock muziku, uopæe cijelo okruženje, motori i cijela atmosfera je ono što mi najviše odgovara. Èesto idem sam na susrete, ali èesto i s društvom. I jedno i drugo ima dobre i loše strane. A i sama vožnja u dolasku ili povratku užitak je za sebe, naroèito ako je cilj malo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Mart 13, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Pripadam starijoj generaciji' date=' na prvom moto susretu bio sam još davne 1981. godine na skijalištu Areh kod Maribora, a još uvijek me privlaèe zbog nekoliko stvari. Prvo na svakom skupu naðem stare prijatelje koje nisam vidio neko vrijeme, slušam dobru rock muziku, uopæe cijelo okruženje, motori i cijela atmosfera je ono što mi najviše odgovara. Èesto idem sam na susrete, ali èesto i s društvom. I jedno i drugo ima dobre i loše strane. A i sama vožnja u dolasku ili povratku užitak je za sebe, naroèito ako je cilj malo dalje.[/quote'] Sve si rekao! Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Mart 13, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim skupove i ne idem na njih. Najvise volim da vozim i da se nadjem sa ekipom. Mnogo je bikera dolazilo u CG, a bio je i jedan iz Umaga, Sasa Vukadinovic, mada je on novi u moto svijetu, pa ga mozda i neznas. Muzika na skupovima je OK, ali mi smeta sto je glasna, a obicno su zvucnici pored sanka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Mart 14, 2006 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Kako nebi znao Sašu ! I on je èlan našeg moto kluba, a i bio je kod mene prije puta po karte i informacije o Albaniji i Makedoniji ! Gasho - veliki pozdrav iz Umaga ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Mart 14, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja godisnje posetim recimo 3-4 skupa i to ne zato sto me skupovi ne interesuju, vec obicno nesto drugo iskrsne... Nisu losi skupovi, al manje vise ako si video jedan, video si ih sve. Na zalost. Retko kad prespavam, tako da obicno propustim najzanimljivije desavanje uvece.... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miladin 0 Napisano Mart 14, 2006 U prolazu, 16 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan Skupovi me ne zanimaju' date=' skoro pa, uopste. Ono sto moze da bude zanimljivo je voznja do tamo. Ako vec kojim cudom odem, zadrzim se toliko koliko mi treba da obidjem krug okolo i da se vratim na motor.[/quote']I sa Pablom se slazem relativno je sve isto jedino je zanimljiva voznja do tamo jos ako ima koja lepa krivina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 14, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Evo da dam i svoj prilog na temu: Na skupove sam poceo da idem cim sam kupio prvi bajk i tamo doziveo neverovatno iskustvo...gomilu ljudi koji su neverovatnih drustvenih profila a opet okupljeni oko iste stvari. Za mene je to doslo kao "socioloski fenomen" i dan danas ,bez obzira sto je neko rekao da kad vidis jedan skup-->video si sve..TACNO i sto se ekipa na kraju "rastavi" od alkohola , me to drzi sa nesmanjenim zarom sa kojim odlazim. A tu je naravno i put koji je definitivno jedna od najlepsih stvari. Dopada mi se sto se desavaju vikendom pa mi to i dodje kao dobar ventil posle radne nedelje. Trudim se da posecujem svaki i da sa svakog skupa pokupim po jednopoznanstvo sto u pricipu nije tesko jer se ljudi lako identifikuju i zblize. Ali na zalost, nekad i ne uspem u nameri, sto zbog nekih obaveza, sto zbog vremenskih nepogoda(secate se prosle "moto"godine,pon-pet +35sunce a za vikend provala oblaka) Uglavnom ne spavam na skupovima i nikad ne stignem na taj pasulj... Eto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Mart 14, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Kako nebi znao Sašu ! I on je èlan našeg moto kluba' date=' a i bio je kod mene prije puta po karte i informacije o Albaniji i Makedoniji ! Gasho - veliki pozdrav iz Umaga ![/quote'] Hvala... Dobio sam i kapu vaseg kluba, sad se sjetih... Pozdrav i vidimo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 14, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ako propustis pasulj onda propustis veliki deo skupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 14, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan jeb***,nisam ranoranilac. obicno stignem na "defile" na koje u zadnje vreme retko i idem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 14, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam ni ja ranoranilac ali pasulj bude oko 15h tako da uvek stignem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Mart 15, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan NA SKUPOVE ..naravno da idem, al nazalost u zadnje vreme sve se svodi na isto,iste svirke isti ljudi itd,nasladje je ako odes na neku novu teritoriju elem , pocetak sezone nikako nikad nepropustim jer kao sto je vec stari pomenuo da vidim stare poznanike )) blesave bosance ) a jesu ludi svaki put od mene naprave pokretnu gajbu piva:))) i tako najinteresantnije ...hmmm...moram priznati kampovanje i ono "VEEEEEEEELJOOOOOOOO" pred zoru i kad vidis prve zakrvavljene oke koje nisu mogle od toga veeelje da pavaju pa onda kafa i vriiistanje od smeha ma dobar provod definitivno ljubi vas sve ja )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvele 0 Napisano April 1, 2006 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zajeèar Prijavi odgovor kao problematičan Više mi skupovi nisu interesantni kao u poèetku. Svi su manje-više isti, i nešto spektakularno ne oèekujem ni na jednom. Više idem da se provozam, a u zadnje vreme volim da odem još u petak, tako da uhvatim dva dana. Jedino tako mogu da se odmorim od svega. Rasklopim šator napravim ležaljku i kulirka. Mislim da oni ozbiljniji klubovi treba malo da porade na sadržaju programa moto-skupa ne bi li privukli ljude da doðu upravo zbog samog skupa, a ne da veæina ljudi verovatno dolazi ponajviše zbog vožnje. Sad svako pronaðe sebe u svemu tome, dal u vožnji, dal u druženju na skupu. Primeæujem (ili mi se èini) da na skupovima sve manje ljudi dolazi, a još je manje onih koji prespavaju subotu na nedelju. Upravo je to po meni problem propadanja nekog skupa, jer zamislite celu tu organizaciju, šta sve treba da se odradi i ko sve treba da se plati i dovede da nas zabavlja a ono glavno veèe jedva dvesta ljudi stoji ispred nekog kamiona i sluša neke rokere. Èemu sva ta organizacija onda. Sve više vidim opravdanost moto-karavana kroz Srbiju, koji je meni veoma interesantan i na koji bih veoma voleo da uèestvujem, ali na žalost zbog moje putne brzine to ne mogu. P.S. Ne slušam narodnjake. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 2, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Skupovi me, kao i Djuru, umereno do nimalo ne interesuju. Kao sto par ljudi rece, vidis jedan i video si ih sve manje vise. Ono sto mi je jedini motiv jeste sam put do tamo i nazad, povod da se negde vozi, eventualno da uzivo pogledam neke interesantne masine. Spavanje na skupu iskljucivo ako je negde jako daleko - npr pomenuti skup Staaarih Bikera.. inace ne. Sta cu, ne volim kamp (hotel je majka). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jesic 9 Napisano Avgust 31, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Sve manje me interesuju! Slažem se sa mnogima, da nije druženja sa prijateljima, pogledati neki model bajka koji te interesuje i popričati o njemu sa vlasnikom,te vožnje do tamo i nazad, ostalo je sve već . . . neznam, dosadno. Više mi se svidjaju putovanja, u sopstvenoj režiji ili ova koja organizuje BJ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 1, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Vilim skupove i rado idem. Razlozi su visestruki: -Upoznajem nove ljude -upznajem novo mesto -put do tamo jednim pravcem, povratak drugim pravcem upoznajem krajeve i predele -odslusam bendove sto mi je jeako intersantno -putujem kako kada, krecem sam a vracam se u drustvu, OBAVEZNO nocim jerbo se uljeskam !! Mada su svi skupovi isti, ali ljudi nisu isti, VOLIM SKUPOVE, do sada sam izvozio nekih 17 skupa!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Septembar 1, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan " Nema dece da se deru, nema zene da mi sere" :D !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...