ghostrider95 20 Napisano Jun 21, 2012 Djordje Sekulić, 71 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda cbr 900rr 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu nigde da nadjem na internetu zanima me ko poseduje ovaj motor da mi kaze koliko ampera su fabricki osiguraci na ovom motoru,Kod mene su sva 3 od po 10A,a rekao bih da idu veci,pa ako neko zna,bio bih mu zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Jun 21, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da nadjes servisno uputstvo,trebao bi imati i jedan od 30A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider95 20 Napisano Jun 21, 2012 Djordje Sekulić, 71 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda cbr 900rr 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Da,ima i jedan od 30A ali me muce ovi od 10A,onaj osigurac od farova i sirene mi pregori brzo,verovatno se negde zice prespajaju i dolazi do kratkog spoja,danas sam skinuo sve plastike sa motora,pa ce mi cale pogledati detaljno sve to,on kuzi oko struje,sad samo jos da nadjem da ne ide kojim slucajem veca amperaza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Jun 22, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan A taj od sirene kad izbija kad ukljucis i sirenu i farove ili stalno cim ga zamenis(ako izbija cim ga zamenis onda je u kratkom spoju,a kad ukljucis potrosace moze biti da je male amperaze probaj da stavis onaj od 15A) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider95 20 Napisano Jun 22, 2012 Djordje Sekulić, 71 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda cbr 900rr 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Osigurac radi neko vreme,i najednom pregori,sad to odredjeno vreme nekad je vece nekad manje,ali ne pregori bas odmah. Probacu i sa osiguracima vece amperaze pa cu videti,hvala u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider95 20 Napisano Jun 23, 2012 Djordje Sekulić, 71 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda cbr 900rr 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Moze lock,u service manual pise da i treba da budu od 10A,hvala u svakom slucaju na pomoci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...