Zeka Peka i drugari 880 Napisano Avgust 29, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan moje zapazanje...svaka cast kako si ga sredio.......lep skuter....samo, trebao si da se strpis...sad ces imati muku da ga prodas, bez obzira sto izgleda tako dobro......izmak je sezone, a narod nikad bedniji, a ko do sad nije kupio skuter, tesko ce sad odluciti da kupuje, jer ce cene tokom zime padati.... jos jednom, svaka cast kako si ga sredio! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Avgust 31, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pohvalama. Znam i ja da se nema para, pogotovu kad se kupuje motor (i sam sam bio u takvoj situaciji). Ako mi se javi neki skuteras sa foruma i stvarno ima zelju da ga kupi dogovoricemo se vec nekako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...