crni5653 120 Napisano Jun 21, 2012 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kaze naslov koji iGO instalirati? Ustvari ovo je android 2.3 support 3D API ali ima GPS-antenu i WiFi-modul za guglanje. Posto se nerazumem mnogo oko ovakvih tehnika potrebna mi je Vasa pomoc za instalaciju igo-a i mapa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1017 Napisano Jun 21, 2012 Călător motocicleta, 2360 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kaze naslov koji iGO instalirati? Ustvari ovo je android 2.3 support 3D API ali ima GPS-antenu i WiFi-modul za guglanje. Posto se nerazumem mnogo oko ovakvih tehnika potrebna mi je Vasa pomoc za instalaciju igo-a i mapa. Imas samo jednu opciju sto se tice IGO programa... pronadji na netu IGO za android Druga opcija je neki software slican Garminu... zove se navigon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Jun 21, 2012 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,quasaar. Nasao sam nesto na "mobilni klijent-navigacije", ali mora da nadjem neko dete sto se razume oko kompa,da mi resi to. I ovde kaze da se nesto placa,gde i kako bemliga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 21, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi odma' i eksterne baterije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Jun 21, 2012 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto pa imam punjace i za auto i za kucu? Nije valjda da se bateria toliko brzo istrosi,hvale se po forumu da drzi citav dan uz srednje koriscenje. Bat.je 1200mA/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...