Nimmin 6746 Napisano Octobar 22, 2012 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan @Nimmin Рекао је већ да ће да замени. Uuups, kad je ovo jedna od onih teme gde više gledam nego čitam... Izvinjavam se (pedantnom) majstoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 22, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ja vidim sve slike, video ih jutros, vide se i sada. :zbunjen: :zbunjen: Ти видиш слике!? ЈА НЕ!!!! Ја не видим задњих 30 слика и немам појма зашто. Чак ни на хосту директно мени нису видљиве... . Но, битно је да их ви видите а ја их ионако имам у компу... :lol: Шрафови ће бити замењени ускоро... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 22, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Очистио сам свећице јуче и хтео сам данас да пробам да ли бацају варницу. Спремим ја полако све. Пошто још немам акомулатор донео сам исправљач, све повезао кад да креснем, оно тамо НЕМА КЉУЧА!!! КРЕТЕН заборавио кући кључ, а без њега неће никако... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 22, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Поглед из мог угла...Последње две слике... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1757 Napisano Octobar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1517 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da te brinem...ali isti pogled je i iz mog ugla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 22, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da te brinem...ali isti pogled je i iz mog ugla... Сачекаћу још неки дан, па ако се то не промени морам да физикалишем а то није баш лако... Ако дође до промене, а ти јави ок? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 22, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim ni ja. Sto ne koristite dodaj.rs ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Octobar 22, 2012 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja vidim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1757 Napisano Octobar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1517 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm..kad stavim google DNS slike se vide... Izvinjavam se što offujem ali je bitno da se slike ipak vide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 22, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ja vidim slike,jutros ih nije bilo pa su se kasnije pojavile... Srećko,ne pokušavaj da upališ motocikl na ispravljač.Takođe ni za bilo kakve provere isravljač nije pogodan.Seti se da je njemu struja ipak mala a i ograničena,takođe ni dovoljno ispeglana. Bez obzira što tvoj motocikl nema sofisticiranu i osetljivu elektroniku ja to ipak nebih radio... А како друже? Да купим акомулатор? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 22, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim ni ja. Sto ne koristite dodaj.rs ? Чини ми се да "додај" може само из Србије (прочитао сам негде), а и он је скоро био у проблему па су га средили. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan @stampar Хвала на савету, ценим и поштујем! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Скинуо сам свећицу са 4. цилиндра: Сува је и тамно-браон са наслагама споља. Свећица на трећем цилиндру црна, влажна и нешто мањег зазора између диода, рекао бих одокативно: На другом цилиндру свећица сува, тамно-браон, али мало тамнија него на 4. цилиндру: Прва свећица такође сува и браон: Све четири: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Пошто немам (још) акомулатор, ваљало је наћи донора органа а наравно избор је пао на: Нови осигурачи: Пре намештања осигурача сам очистио контакте јер је рђа велики непријатељ струје на мотору: Контакти очишћени и намештени нови осигурачи: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 23, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan I............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan А у вези осигурача: Опет сам имао позоришну представу (као и обично не мојом кривицом) овог пута у Луису... Стално причам себи да морам престати да се нервирам због других људи али шта ћу кад ми је то толико чудно да се никад нећу навићи. Ево о чему се ради: Одем ја јутрос у Луис да пазарим осигураче па ће донор одрадити своје... - Добро јутро! -Добро јутро, да ли имате стаклене осигураче од 10 и од 15А дужине 30мм (има и од 25мм)? Дограби човек каталог, погледа, -Има.- каже. -Дајте ми две кутије од 10А и једну од 15А. -Изволите! Платим ја и одем. Изађем на улицу а ђаво ми неда мира. Отворим ја кутијицу после пет пређених корака и погледам. Некако ми изгледају кратки ти осигурачи... . Не будем лен, вратим се док сам још ту и право код продавца. -Имате ли неки метар?- -Ми то не продајемо- он ће мени -Желим само да проверим ове осигураче јер су ми некако кратки?- -Имамо шублер а то је још боље.- Пустим га ја да он измери, мада сам знао да сам у праву. Гледа он и чудом се чуди али шублер показује 25мм. Скенира он код а на компутеру стоји 30мм Дограби он (у правом смислу те речи) поново каталог и погледа број производа поново. И гле чуда, побркао је бројеве 31 и 32 и донео ми погрешне осигураче. Извињава ми се до неба. Џаба то, мислим са ја, али ипак срећа што сам видео ту испред продавнице и нисам морао да се враћам поново. Еј, па ни каталог им не помаже, ни број производа, ништа!!! Ипак сам научио најзад лекцију а то је: СВЕ ПРОВЕРИ и неверуј продавцу!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Бај-пас урађен: па да видим да ли ће имати струје: Има контакт! Супер, ради: Одвио сам 4. свећицу и наслонио је на мотор да видим да ли баца варницу: Притискам дугме за старт, међутим, гробна тишина Вероватно због овога, помислих: Мало детаљнија контрола је показала да је ипак ова жица узрок: Маса магнетног прекидача анласера која се услед доста померања при повезивању инсталације извукла (или није била ни добро убодена, сасвим је могуће). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan После повезивања ове жице машина је заверглала па сам могао да видим има ли варнице. Ево резултата: Четврта свећица: Трећа свећица: Друга свећица: Прва свећица: Свећице су NGK оригиналне, по каталогу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Сад ми још само фали гориво па да пробам да покренем Сузи. Питање је, како добро погледати резервоар изнутра? Решење: ЕНДОСКОП!!! Постоје три рђаве флеке са десне стране (гледано у смеру вожње) у резервоару: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Са леве стране је ситуација следећа: Сито на славиници прилично чисто: Мало рђе око славинице: Даље према говернали: Скроз напред: Прилично добро за овако неодржаван мотор. Мислио сам да ће бити горе. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Octobar 23, 2012 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan @Sr3ck0 ja se svaki put zadivim sa spravama koje ti imas na raspolaganju u toj kompaniji gde radis. Jel imas na raspolaganju ili ti to sve kupujes usput? I kako da ja dodjem do te kompanije 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Искористио сам стари бензин да испитам славиницу. На "PRI" иде бензин: Сада провера славине на вакуум. "Специјални мерни уређај" ће мало помоћи: Када сам повукао ваздух и направио вакуум бензин је текао истим интензитетом као и на "PRI" То ваљда значи да је славина у реду. Залепио сам дихтунг филтера који ми је остао неодрађен: image ru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan @Sr3ck0 ja se svaki put zadivim sa spravama koje ti imas na raspolaganju u toj kompaniji gde radis. Jel imas na raspolaganju ili ti to sve kupujes usput? I kako da ja dodjem do te kompanije Сви ти уређаји су фирмини и то су алати које ја користим доста често. I kako da ja dodjem do te kompanije Ууууу брате... Мораш да имаш аустријске радне папире и да будеш инжењер једног од ових смерова: -роботика -мрежна техника -машинство -електроника -електротехника -инсталације (гас, водовод, канализација) -клима и расхладни уређаји 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 23, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Takođe sam zadivljen spravama i metodama provere, odlično, ovakve teme definitivno poboljšavaju kvalitet foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Takođe sam zadivljen spravama i metodama provere, odlično, ovakve teme definitivno poboljšavaju kvalitet foruma Hvala kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...