vladica 35 Napisano Jun 17, 2012 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cao, od pre mesec i po dana vozim Hondu Cn 250. Od kako sam je kupio trza pomalo pri polasku, ne uvek, narocito kada vozim nekoga.. Predpostavljam da je to nešto do kvačila... A danas mi se javilo nešto novo, pri naglom dodavanju gasa u toku vožnje, lepo povuče nema promena u ubrzanju ali se na sekund začuje jedan jak zvuk nalik na lavež psa, ili nekakvo glasno škripanje ili kako već... Otvarao sam dekli kod transmisije da pogledam kaiš, on izgleda sasvim OK, e sad ne znam kako treba da bude zategnut ovaj je prilično "labav" (možda tako treba?) i škripi kada ga pritisnem. Nisam skidao ni varijator ni kvačilo. Razmišljam da kupim nov kaiš i rolnice za početak.. Recite mi jel ima ko iskustva sa Athena kaiševima? Kakvi su? Ima za moj model. Kaiš i nije tako skup 1800din?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 17, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni su skrenuli pažnju na to Athena remenje ili kaiš, kako god... Trebao bi da ih izbjegavaš, tako su mene savjetovali, navodno nisu nečemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jun 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je tako na proslom Beverliju strugalo i krljalo pozadi sve dok nisam promenio zvono, i kais. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jun 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan athena nikako ,trajao mi celih 10 dana.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Jun 18, 2012 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan PRVO KOD MAJSTORA DA VIDI STA JE,MOGU DA BUDU ROLNICE,LAMELICE ILI KAIS... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjeol 2 Napisano Februar 7, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Vidikovac Motocikl: Honda cn250 helix Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Vladice.Znam da je stara tema ali mi se pojavio isti problem na istom motoru pa ako si resio problem molim te napisi sta je bilo u pitanju.Da znam koliko love da spremim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Februar 9, 2016 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio motor od vladice i problem sam resio stavljanjem novog kaisa. Stari je donekle bio istrosen i prilikom jaceg davanja gasa prokliza malo i zaskripi, kad sam stavio nov kais resio sam problem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjeol 2 Napisano Februar 16, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Vidikovac Motocikl: Honda cn250 helix Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam nov kais proslog leta...kupio u Hondi oridjinale...ne bi trebao da zeza....Dare Satelis zamenio...u njega ne sumnjam ni u snu.Meni *smrdi* na plocice kvacila ili kako se vec zovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Februar 17, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ferode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjeol 2 Napisano Februar 17, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Vidikovac Motocikl: Honda cn250 helix Prijavi odgovor kao problematičan Ferode...tako je.Hvala AlexaBGD.Da li neko zna...da li takav zvuk moze da se javlja zbog njih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 17, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan A ako su ti loše klizne povrsine hoce kais da zapišti, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjeol 2 Napisano Februar 17, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Vidikovac Motocikl: Honda cn250 helix Prijavi odgovor kao problematičan Onda je to to.Hvala bokilic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...