glacier 16 Napisano Jun 17, 2012 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na mom MZu je trenutno dupli auspuh, bez pregrada. samo cevi. U planu mi je da ga sredim i konacno malo vozim a posto je zvuk motora sada ocajan, planirao sam da kupim original auspuh. Svrljam po forumu, pa sam uspeo nesto i nauciti. Recimo to da MZ bolje radi sa originalnim nego custom auspuhom, sto se uklapa u moj plan. Ja obozavam duple cevi. Jos ako su zakrivljene a ne ravne,.... ijaaaoooo... Moj plan je bio da sa svake strane motora ide po jedna originalna cev, i da se spajaju pre krivine. E sad sledi pitanje da li ce to i kako ometati rad motora? Hvala unapred, Stevan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 17, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nisi dovoljno objasnio, koji MZ je u pitanju itd, ja mislim da ako ti je MZ 250 moras uzeti dva auspuha od MZ 125 da bi imao potreban podpritisak i performanse itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
glacier 16 Napisano Jun 17, 2012 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pardoniram. U pitanju je MZ TS 250. Sliku mozte vidit u ovom postu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jun 17, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Teoretski bi trebao da radi sto veca zapremina auspuha to veci obrtni momenat samo ako preteras onda radi kao da nema auspuha samo ga necujes Nemogu iz glave videcu koliko treba da bude zapremina auspuha pa ti javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...