sergio 2328 Napisano Jun 16, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam i ja, po 3. put u zivotu osetio 'ukus' vrelog beogradskog asfalta. Dan je krenuo lepo, dogovorio se sa jednim covekom da odem i pogledam motor koji planiram da kupim. Ali, dan se pretvorio u jedan od onih kad se ne isplati ustajati iz kreveta Zivim kod RTS-a i motor drzim na njihovom parkingu. To mi je bilo veliko olaksanje u zivotu jer nisam morao da razmisljam o bezbednosti motora kad se parkiram i odem na spavanje, pa cak i kad provodim vreme van zemlje motor je bio na sigurnom, a jos i natkriven. Danas krenem da vidim taj motor iz oglasa, sedam na motor kod RTS-a, kad izadje jedan 'fini' cika i kaze mi da tu vise ne mogu da drzim motor. Da njega nista ne interesuje, da jednostavno to nije u redu, da motoru tu nije mesto itd. itd. itd. Odem do ovih portira u RTS, pa se dogovorimo da zabijem u neki cosak, ali to je od danas do sutra maltene, posto i za taj cosak neki od urednika iz RTSa prave problem, a tu bukkkkvaaalno nikome ne smetam, cak i ne vidi motor > Ali 'ajde... kao iskuliram, krenem ja da vidim ovaj moped, silazim ka slaviji od pravnog, nigde nikoga, slavija prazna, ma milinnnaaa jedna! Prilazim pesackom bas na slaviji, kocim, posto nema nikoga vec sam malo okrenuo volan na levu stranu da picim ka kruznom toku. U tom trenutku zadnji tocak upada u udubljenje pored sina.. prednji tocak pocinje da skrece levo, zadnji tocak pravo, tik uz sine i motor me zbaci... malo klizam ja, otkliza on... Epilog: Probusen levi dekli, pukla rucica kvacila i malko ogreban prsten fara sa leve strane. Za'ebem se pa stanem na ono ulje koje je iscurelo iz probusenog deklija.. jedva stojim, hocu da padnem... agonija Sva sreca dignem nekako motor, stavim na copavu. I u tom trenutku se pojavise 3 momka. Jedan narandzasti Vstrom sa crnim crash barom, jedna aprilija (ja mislim pegaso) i jedan beli motor, valjda tenera. Parkirase se momci tako da me zastite od saobracaja dok odguram motor na trotoar. Onda su parkirali pored mene, pokusali da namestimo sajlu kvacila nekako da se dovezem do kuce. Ko za maler niko nije imao nista od alata, a posao bi zavrsila jedna vezica... Malo smo se tu 'igrali' i momci odose. Bio sam u soku malom od pada, pa nisam pohvatao imena.. ali HVALA IM PUNO! Posle ugazih u zvaku, dok pokusavam da skinem sa patike, prilazi mi neki crnogorac 'sminker' od 2 metra i pita jel motor na prodaju... haos Posle sam iscimao naseg drugara Jocketa, koga stalno maltretiram tako kad imam problem sa motorom, dos'o Jocke sa vezicama, nabudzismo nekako sajlu da izdrzi do kuce (sva sreca samo 2km) i to je to... Parkirah u neki cosak kod RTSa do ponedeljka, a onda... videcemo... Ja sam ok, malo sam ugruvao rame i teze dizem ruku iznad glave, ali nema oteklina nikakvih, procice. Jakna malo ogrebana na levom ramenu, a vizir unisten posto mi je otpao sa kacige prilikom udarca kacige u beton, odleteo i na neki nepoznati nacin se ogulio IZNUTRA! :stabre: Eto, sad mi malo lakse kad sam muku podelio sa vama 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jun 16, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Do qrca dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 16, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan " Ja sam ok, malo sam ugruvao rame i teze dizem ruku iznad glave " - Ovo moze biti znak da ti je povredjena kljucna kost ( lomio sam pa znam ) - ne bi bilo lose da posetis lekara za svaki slucaj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Jun 16, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan cim si ovo uspeo da napises...nije nista strasno...materijalne stvari se nadoknade...znam da dusevni bol za motorom nije tako lako nadoknaditi,ali sta je tu je...bitno da je sve proslo delimicno kako treba...a sine...sine i asfalt oko sina su zlo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 17, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Šteta čoveče, tako lep motor... Nadam se da su to sva oštećenja, da nema još nešto. levi tocak pocinje da skrece levo, zadnji tocak pravo, tik uz sine i motor me zbaci... Ili si vozio Piaggio MP3 a ne CB? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 17, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan " Ja sam ok, malo sam ugruvao rame i teze dizem ruku iznad glave " - Ovo moze biti znak da ti je povredjena kljucna kost ( lomio sam pa znam ) - ne bi bilo lose da posetis lekara za svaki slucaj ! Hvala na savetu. Vec sam imao slican bol kad sam davno klizao u kosutnjaku, na cuvenoj krivini kod groblja. rame me boli sa spoljne strane i malo sa zadnje. Tacno je ta strana volana (desna) naglo cimnula napred posto se volan 'sklopio' na levu stranu, a ja sam verovatno u tom trenutku jos uvek drzao volan, pa mi malo cimnule tetive. Procice za neki dan Na kraju dana sam popio jedno 'ladnooo pivo, jedva stigoh da kupim u 21.55 ('bem ti prohibiciju), pa sam se malo povratio u zivot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 17, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta čoveče, tako lep motor... Nadam se da su to sva oštećenja, da nema još nešto. levi tocak pocinje da skrece levo, zadnji tocak pravo, tik uz sine i motor me zbaci... Ili si vozio Piaggio MP3 a ne CB? Sva sreca to je sve sto se stete tice. Dekli je vec zamenjen. Dobro je sto sam se jos davno snadbeo gomilom rezervnih delova. Samo jos 'lovim' rucicu kvacila. Cimnucu gevaru, mozda oni imaju Pogresno se izrazih :D :D PREDNJI poceo da skrece levo ja MP3 volEm samo kad je muzika u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bandit nikola 4 Napisano Jun 17, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki bandit600 Prijavi odgovor kao problematičan ma nek si ti ziv i zdrav,sve se da srediti!!!!!!cuvaj se,pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jun 17, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Cula Honda da joj trazis zamenu pa te katapultirala iz sedla Zelim vam brz oporavak ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jun 17, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Al te oce... Sacuvaj Boze. Sto rece Lijan, a poslusaj ga, odi na pregled... A i do crkve. Oporavljaj se. Pozzzzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jun 17, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, mozda neka cigancica??? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Jun 17, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan E njesra... nesto ti se neda. Ne ocajavaj, kad uzmes hiljadarku nece ta guma 170 bas lako da upada u sinske kanale. Bogat si za jos jedno iskustvo vise, al steta za tako lep i jedinstven motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Jun 17, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bas bedak kakav dan, ali nema veze sve se to sredi. Ps. ako si udario kacigom o beton, razmisljaj o zameni i ako nema velikih spoljnih ostecenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Jun 17, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Au bro ... Taj dan je trebalo izdržati ... Neka si ti dobro. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Rider 77 4 Napisano Jun 17, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan nzm dal sam u toku ja sam juce oko 17.15h prolazio slavijom i nista nisam primetio.mada su bas tad krpili asfalt oko sina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Jun 17, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Bice to sve OK! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Jun 17, 2012 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Glavu gore! Ko zna zašto je to dobro... Želim ti brz oporavak!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 17, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Cula Honda da joj trazis zamenu pa te katapultirala iz sedla Zelim vam brz oporavak ! Ja sam kriv, nisam je unapred pripremio. Trebali smo da obavimo razgovor pre nego sto smo krenuli, da shvati da ja to za njeno dobro... da ima drugaricu, da nije sama :D Hmmm, mozda neka cigancica??? Pa tera me neki maler poslednjih par godina. I sve planiram da primetim tu metodu razbijanja malera, ali nikako da preduzmem nesto povodom toga. Pa ako neko zna neku 'pouzdanu', neka javi... Da odradim to, pa da sam miran narednih 7 godina :lol: Hvala drugari, danas sam vec bolje. Do cetvrtka se oporavljam, pa odoh s' devojku na odmor. Na nasoj Hondi, naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Jun 17, 2012 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Sve se manje vise dobro zavrsilo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Jun 17, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan I ja trazim neku garavu,al' cak ni kod njih nemam ufur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Jun 17, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Meni je skoro bila pukla rucica kvacila, kako je bilo popodne i niko ko bi mogao da je zavari nije radio, zavrsio sam na Tosinom Bunaru, u onom bikerhouse ili kako se vec zove i lik je imao raznorazne rucice razlicitih velicina, za oko soma dinara. Vredi okrenuti pitati, pogotovo za tako povoljne novce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 18, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan uh uh...svi se izlomismo lately.... Ja jedino ne skontah kako je sajla kvacila bila problem, pored shupljeg dekla i iscurelog ulja..., al' nema veze. Ipak se sve dobro zavrsilo...osim tog parkinga kod RTS-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 18, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan uh uh...svi se izlomismo lately.... Ja jedino ne skontah kako je sajla kvacila bila problem, pored shupljeg dekla i iscurelog ulja..., al' nema veze. Ipak se sve dobro zavrsilo...osim tog parkinga kod RTS-a Dekli nije skroz puk'o, vec se malo probusio na jednom mestu, sva sreca tu se samo steluje paljenje i ima jako malo ulja... A rucica kvacila je pukla na mestu gde vuce sajlu, tj. ono 'burence' - zavrsetak sajle. Pretpostavljam da sam mogao nekako i bez toga da se dovucem kuci, ali posto to nikad nisam radio, nisam hteo da rizikujem i napravim jos neko s*anje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 18, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Prekontroliši sada napon struje..i dal puni i kako puni.. meni je od maltene pada u mestu otišao namotaj tj. jedna faza.. 3 i nešto crvendaća ponovno namotavanje.. zahvaljujući čika Joškinoj dijagnozi.. inače bi se još češkali oko žica.. p.s. a koji si to motor išao da gledaš? enduro tako lako savladava te šine, a bogami i trotoare, ivičnjake stepenice ležeće (a i na stajuće su skoro imuni) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 18, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... (a i na stajuće su skoro imuni) Cini mi se da je u tvom slucaju skoro kljucna rijec, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...