ErnestM 33 Napisano Jun 15, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam nekih celih 125-128 kg i 180 visine....stomak zona mi je malko jaca , pivo uzelo danak....potreban kisni za velicinu 62,64 odnosno za obuci preko 64...to je nekih 7,8,9 xl.......nebitno da li je jednodelni il dvodelni...nov, polovan...bitno je spasavanje od kise....pozeljno da je drecav, fluo zelen-zut ili narandzast...no nisam u poziciji da biram.... 063/609-325 Ernest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Domi 2 Napisano Jun 17, 2012 U prolazu, 28 postova Motocikl: dominator650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/Kisni-kombinezon-Louis-xxxl-2346547-oglas.htm?filter_id=8726288 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Jun 17, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Taj je za jednokratnu upotrebu, bezi od njega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 21, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u Novom Sadu u ulici Vojvode Stepe prodavnicu Brikolage ili kako se već slično piše...veći izbor kišnih odela. Ja tamo uzeo dvodelno. Nekad koristim samo gornji deo,kada vozim bicikl. Cene su vrlo povoljne a materijali odlični,izdržljivi. Po ceni gore iz Louisa kupuješ daleko kvalitetnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...