GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Jun 14, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan Delovi za Golfa Mk2 gti, trap prednji kompletan, polu osovine, diskovi, alnaser, alternator, vrata desna sa staklima, bocna stakla u fabrickoj zatamljenoj boji, instrumentabla, motor 1.8 benzinac, hladnjak, desno krilo novo, stop svetlo, instalacija, sedista, bocice i itd. .. moze sve zajedno zajedno dosta povoljno. .. hitno prodajem Moze i zamena za nesto od opreme za motor,xenon svetla H7 Kontakt na P.P. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Jun 25, 2012 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Опрезно при трговини са чланом ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to onaj varajic, sto ti je uvalio sjeban magnet, pa se sad pravi blesav i nece da ti vrati pare? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Jun 25, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan Jel to onaj varajic, sto ti je uvalio sjeban magnet, pa se sad pravi blesav i nece da ti vrati pare? Ja mu nisam ni uvalio niti ima veze sa tim delom,uzeo je od drugara znaci neka resi sa njim mene ne zanima uopste... sto se tice druge stvari on je namestio magnet po preporuci maistora ,a kontaktirao je uvec drugara kad je se desilo sta ne znam i ne zanima me (PO STOTI PUT PONAVLJAM) a jos nesto magnet je radio kod druga normalno i sve sta je on radio ja u to ne uzlaizm i neka se njih dvojica dogovaraju MENE NE MESAJTE NITI ME ZANIM! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko sam shvatio ti si okacio oglas i ti si prodavao te delove na forumu. A taj tvoj drugar nece da mu se javi na telefon ili je nedostupan. Dakle posto si se uhvatio da posredujes onda je red i da se resi, a ne da vacarite decka 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 25, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku da upoznam Perlx-a. Dečko je na mestu i bori se svojom mukom za svoje mesto pod suncem. Ne znam koliko je koštao taj deo i ne zanima me, ali me interesuje gde živi tačno tvoj drugar prodavac i zašto se ne javlja na telefon. Ti fazoni prodaje ovde neće proći bez sankcija, a prenesi drugaru da odabere najbezbolniju sankciju i vrati pare koje je uzeo. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Jun 26, 2012 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Другар који има исту профилну слику као ти, вози исти мотор као ти и живи на истом месту као ти, чудна нека подударност. Мотор је са тим магнетом радио као и без њега, дакле није. Притом се у своје пређашње, наизглед солидно стање враћа мало јачим притиском, чиме се његово стање лако маскира. А нас двојица ћемо се мало теже договорити кад је човек угасио број и мисли да су сви остали његови подаци недоступни. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 29, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ja ciganija tesko i to zbog koliko? 30-40 evra? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Jul 2, 2012 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan 60 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ga ja tako pustio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 3, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan to je tvoj ortak, neka mu vrati pare.........šta se pravi blesav......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jul 3, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Vidis da se i on i njegov orak prave blesavi. Mene bi bilo sramota da uradim tako nesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Jul 4, 2012 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Џаба, ни трага ни гласа. Ђон образ. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...