Jump to content

Moto Zajednica

Prodajem Yamahu TT600 S

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 268 postova
  • Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro

Na prodaju moja Yamaha TT 600 S Belgarda…

Godiste: 1993

Kubikaza/kw: 595/30(u saobracajnoj, stvarno 34)

Kilometraza: nepoznata

Registrvovan: Na moje ime, KV table, do 07.08.2012.

Cena: 1700e

Zamena: NE

Razlog prodaje: povlacim se za sada 0plac.gif

Vozi se sa A2 kategorijom. Rezervoar 12L, potrosnja 5L.

Specifikacije sa net-a: http://www.motorcycl...tt600s%2093.htm .

Motor dve i po godine kod mene, kupljen u kg-u i prvi put registrovan na moje ime. Za to vreme nije stucnuo. Kod mene odrzavan kako treba i sve menjano na vreme. Sto se tice kilometraze to se nikad ne zna, ali su fabricke plocice(lepljene jednom u kg) skinute kad sam radio servis, lanac fabricki did se olabavio zato sto je prethodni strucnjak zategao malo vise nego sto treba.

Masina kod mene nije otvarana. Kad dodjem posle 15,20 dana kuci(student) pali na drugu kurblu, desavalo se i zimus da ne palim mesec dana i onda upali na drugu trecu(nekad prvu) po minusu napolju. Kad je vruc na prvu, kad je vreo isto na prvu. Lako pali i ne gusi se ni na jednim obrtajima. Ulje merim redovno, ne trosi; vazduh iz prednjih viljuski isto ispustam redovno. Sve u svemu, vodi se racuna. Ne vozim ga na nekim deonicama gde ima mnogo stajanja i zaglavljivanja, mada kazu sa dobrim uljem moze i to ali ja ne volim da ga usijam.

Pred kraj prosle sezone promenjen lanac(lancanici su fabricki u solidnom stanju, 15/44 mislim), sva tri lezaja u zadnjem tocku, prednje kocione plocice(sad na 80%), promenjene rucice, ociscen karburator.

U aprilu ove god. uradjeno sledece:

- - prednja maska i far od wr 09’

- -blatobran isto od wr 09’

- -stitnici viljuske

- -stitnici za ruke

- -zadnje plocice(Kevlar, presle 300/400 km)

- -ulje ipone i filter

- -semerinzi vila i ipone ulje u njima

- -svecica

- -filter za vazduh opran i nauljen kvalitetnim uljem

- -ubacen(na predvidjeno mesto) drzac unutrasnje gume(zadnje) – protiv busenja gume i kidanja ventila(ko ne zna za sta sluzi)

- -kros gume: zadnja mitas c 18 na 60%, prednja metzeler 6days na 85%.

Prednosti: USD viljuska(310mm hod)-stelujuca, zadnja viljuska deltabox, zadnji amort OHLINS(270 mm hod)-stelujuc, zadnje nissin, prednje brembo kocnice, Yamaha racing auspuh(fabricki)- lafranconi proizvodjac, stelujuca rucica prednje kocnice. Dosta stvari je od aluminijuma, kao i felne tako da nema rdjanja, akumulator nema fabricki i to je jedna briga manje.

Mane: nema zmigavce, retrovizore,ne radi km sat.

Ulaganja(nisu hitna): lanac i lancanici verovatno sledece ili one tamo sezone za menjanje, potrebno farbanje od rezervoara do repa(kome to utice na performanse i voznju- meni ne- vise volim da sipam gorivo za tih pedesetak evrica).

Jedino hitno ulaganje je zadnje svetlo koje gubi kontakt, ali sam vec spremio pare da to namestim, tj. kupim novo. To porucujem sutra, kao i roler lanca a ugradjujem kad budem isao na voznju u kv, valjda 22-og ili smanjujem cenu za to

Uz motor dajem i stitnik prednjeg diska, 1L ulja, Metzeler enduro 3 gume za put na zadnje dve slike se vidi koliko jos imaju , to sto moze da koristi buducem vlasniku. Takodje imam i staru prednju masku, blatobran i stitnike za ruke sam poklonio kolegi, to je sve menjano iz estetskih razloga.

Ovo sam sve napisao da ne bi morao da objasnjavam pojedinacno telefonom i da mi ne bi izvlacili kljestima potrebne informacije(sto sam cesto vidjao na forumu). Motor nije lickan za prodaju, odrzavao sam kao da cu da ga vozim jos 100 godina, ali razlog prodaje je haos u mojoj glavi :lud:. Necu jedno vreme da stavljam oglas na druga mesta. Svi komentari i pitanja dobrodosli. Dogovor oko cene je moguc, ali ne nesto preterano zato sto nema ulaganja za sezonu a i dalje ama bas nikakvih.

Evo i slike:

63961955.jpg

50013813.jpg

93858186.jpg

belgarda.jpg

belgarda1.jpg

Evo ovde mali snimak cisto da cujete kako radi: http://www.facebook....352001508188704 , ako ne moze da se vidi posaljite friend request...

Moj broj je 062/220 970 od 10 ujutru do 22 uvece, za sva pitanja, moze i na pp.

Srdjan

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 268 postova
  • Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro

Aktuelno!!!

Nova cena 1600e...

Upalio sam rukom kurblu pre neki dan, a ko se plasi kurble imam i cizme Astars 47 pa mogu da udju u kombinaciju...

Evo slike sa voznje, vide se i cizme:

img1820n.jpg

Evo prilike ko hoce pouzdan motor za enduro druzenja:

img1828j.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja