raskosur 22 Napisano Jun 13, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ehej drugari, resih i ja malo da se provozam ove sezone, pa odabrah Taru, bice mi tamo neko drustvance...pa bih bio zahvalan ako je neko isao da mi pomogne malo oko rute koja je pogodnija za skuter (Piaggio Beverly 250). Koliko sam nasao u putopisima uglavnom su bajkeri isli na endurama tamo, pa ne bih bas zeleo da se dovatim nekog polu asfaltiranog puta i siprazja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jun 13, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo vozi, nećeš da pogrešiš sa koje god strane da kreneš. Na samoj Tari oprez, ima mnogo peska, šljunka, rizle itd po putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Jun 13, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre nekih par nedelja obišao krug sa Beverly-jem, Bašta-Tara-Šljivovica-Mitrovac-Perućac-Bašta i kao što reče Niksloter ima rizle na nekim mestima pa povedi računa. Moja preporuka je da skokneš do Jezera u Zaovinama, nije mnogo udaljeno od ove moje "rute"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Jun 14, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja zaboravih da kazem da krecem iz Beograda, i nazalost cu morati da putujem nocu.... Tuner- obicicu Zaovine obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 14, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako ides kojim slucajem preko debelog brda pazi!!! Malo je losiji put!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Jun 14, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Znam danas mi bas rekose, ipak cu na Loznicu pa Drinom lagano mislim da mi je tu najbolje, videcemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Jun 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan od omorike prema mitrovcu i zaovinama moze da bude dosta zemlje i granja na putu jer gore se ljudi dosta bave secom sume pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxiscoot r 1200rt 24 Napisano Januar 16, 2013 U prolazu, 26 postova Lokacija: Slovenija Motocikl: Bmw r 1200 rt Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. U šestom mjesecu bi iz Slovenije krenili na turo uz Drinu in malo Durmitorja. Pa kamo bolje nego da vas pitam za informacije. Kako več rečeno krenemo iz Slovenije i prvu noč bi prespavali u etno selu Stanišiči kod Bijeline. Od tu bi krenili uz reku Drinu na dole prema Crnoj Gori. Na mapi se vidi prilčna trasa našeg puto po Bosni, Srbiji i Crna Gora. Trasa puta A sad pitanje : Možete mi reči šta je interesantno vidjeti ičega NE smjemo promašiti da ne bi vidjeli uz put. Intersira nas : Manasitri , Muzej, etno selo, lepa priroda i naravno odlična hrana. Hvala na pomoč. L.p. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da pocnemo ovako pa ce jos ljudi da utrci sa savetima i korekcijama: od Bjeljine nastavite ka Banji KOviljaci koja je lepa za prosetati i polizati neki sladoled (bili dobri na kugle, sad su dobri frikom), odatle bi bilo lepo otici do Ljubovije i u blizini posetiti manastir Soko Grad, posto se spustate uz prelepu Drinu usput imate mnoga lepa etno sela gde mozete kvalitetno i jeftino da prezalogajite "drinska ruza", "vrh polje", "suncana dolina" i mnogia druga... usput vam je i Zvornicko jezero koje savetujem da zaobidjete jer nema nista zanimljivo za videti. Od Ljubovije se spustate ka Bajinoj Basti koja je super mali gradic i opet cooliranje uz sladoled. Nastavljate ka Kremni ( oni tamo su proroci pa vec znaju da cete vi naleteti u nekom trenutku, iako vi to jos ne znate ) i usput pazite na mnogo rizle da nebi bilo , naravno spustate se ka Mokroj Gori gde preporucujem prenociste i obilazak "drvengrada" i prelepe nadaleko cuvene "sardanske osmice" uz dorucak ispod vodopada na istoj. Odatle se nastavlja ka Zabljaku stim sto ce taj putopis da preuzme neki drugi raspolozeni pisac, od mene toliko a od vas ocekujemo da se javite pred put pa mozda neko pozeli sa vama... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Januar 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Slabo ti ja poznajem te puteve i putiće ali znam da kada se već ide na mokru goru greh bi bilo zaobići jedno malo selo koje se zove Mačkat i gde je po tradiciji najbolja jagnjetina u tom delu Srbije ,ko je isao zna o cemu pričam :-)) mada mislim da ovaj gospodin u postu iznad mene takodje dosta dobro poznaje te drumske kafane i ako ljudi dolaze iz Slovenije mislim da bi bio red da ih negde sacekamo i ugostimo kao treba i dolikuje .... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Docekamo u Lozani, ispratimo do Mačkata, ako ima tamo nešto da se glocne ima ako nema šta da se radi i tako ... Čak i uštedimo na pisanju onoliko, a malo se i provozamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Dočekamo u Lozani, provozamo se Drinom do Mačkata (ako ima nešto tamo da se glocne može, ako nema pravac Užice u "blue moon" na lepinju sa sve i kućici... Uštedimo na pisanju, a i ubijemo koji kilometar 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 21, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Dočekamo u Lozani, provozamo se Drinom do Mačkata (ako ima nešto tamo da se glocne može, ako nema pravac Užice u "blue moon" na lepinju sa sve i kućici... Uštedimo na pisanju, a i ubijemo koji kilometar Kad,kad,kad??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxiscoot r 1200rt 24 Napisano Januar 22, 2013 U prolazu, 26 postova Lokacija: Slovenija Motocikl: Bmw r 1200 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da pocnemo ovako pa ce jos ljudi da utrci sa savetima i korekcijama: od Bjeljine nastavite ka Banji KOviljaci koja je lepa za prosetati i polizati neki sladoled (bili dobri na kugle, sad su dobri frikom), odatle bi bilo lepo otici do Ljubovije i u blizini posetiti manastir Soko Grad, posto se spustate uz prelepu Drinu usput imate mnoga lepa etno sela gde mozete kvalitetno i jeftino da prezalogajite "drinska ruza", "vrh polje", "suncana dolina" i mnogia druga... usput vam je i Zvornicko jezero koje savetujem da zaobidjete jer nema nista zanimljivo za videti. Od Ljubovije se spustate ka Bajinoj Basti koja je super mali gradic i opet cooliranje uz sladoled. Nastavljate ka Kremni ( oni tamo su proroci pa vec znaju da cete vi naleteti u nekom trenutku, iako vi to jos ne znate ) i usput pazite na mnogo rizle da nebi bilo , naravno spustate se ka Mokroj Gori gde preporucujem prenociste i obilazak "drvengrada" i prelepe nadaleko cuvene "sardanske osmice" uz dorucak ispod vodopada na istoj. Odatle se nastavlja ka Zabljaku stim sto ce taj putopis da preuzme neki drugi raspolozeni pisac, od mene toliko a od vas ocekujemo da se javite pred put pa mozda neko pozeli sa vama... Hvala tebi i ostalim na informacijama. Potpuno si pogodil šta se nam sviđa i interesira. Lepe informacije - priroda ( vodopadi ) , kultura ( manastiri , etno sela ) i normalno, dobra HRANA Mi iz Slovenije krenemo prema Bosni u petak popodne 21.06, u okolini Bihača bi i prespavali. U okolini Bijelne ( etno selo Stanišiči ) bi moral stič u subotu 22.06 na večer. Panaromska vožnja i spoznavanje ljepote krajeva i stanovnika uz Drinu bi se vršilo u nedelju 23.06 i ponedeljak 24.06. Od tu dalje opet u Bosnu i preko Goražda pravac prema Plevlji u Crnoj Gori . Panaroma po Durmitoru vršila bi se dva dana a onda po Jadaranskoj magistrali pravac prema domu. Maxi pozdrav www.maxiscooter.si Prilažem par slika iz posjete Bosne prošle godine 1slika :Željava : zapuštena aero baza 2 slika : Bihač - restoran Mlin uz reku Una 3 slika . no coment 4 slika vodopod Kravice 5 slika Međugorje 6 slika porušeni most na Neretvi - Jabalnica 7 slika Baščaršija - Sarajevo 8 slika Bosanske piramide - Visoko 9 slika Mlinci - Jajce 10 slika Vodopad Jajce 11 slika Banja Luka 12 slika slika u sliki - Banja Luka 13 slika Kozara 14 slika Bosanski Novi 15 i 16 slika Kostelski buk 17 slika Slunj 18 slika prema domu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 22, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljna ergela nema sta... :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...