Jump to content

Moto Zajednica

Ulje na drumu

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 229 postova
  • Motocikl: 4 cilindra :-)))

Stvarno strašno,kod nas još gore.Bilo je nekih organizovanih grupa po Srbiji(u talu sa šlep službama-´posao´ im bio na ovaj ili onaj način izazivanje saobraćajki-kako se tek prodje na motoru???Inače kod nas je nafta(negde i nešto ulja) postala svakodnevnica 1hmm.gif .Nedaj bože ako se nešto desi uvek si kriv,čuveno´neprilagodjena brzina´,čak i ako se vozi lagano :( .

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 507 postova
  • Motocikl: BMW R1150RT

Zaovine - Mitrovac (Tara,) od pre neki dan,

ulja za izvoz

A8E72828-E698-8C42-8667-01CFDD190794_thumb.jpg

E1C0AC6E-B2E8-914A-B2B0-718E511FEA43_thumb.jpg

rupa takodje

0375C1F4-3708-9B48-A2A3-76959BAE2825_thumb.jpg

a od sljunka i rizle bi mogli kilometar auto-puta da naprave

A710A843-4562-0B42-AC34-246BB8604944_thumb.jpg

sve u svemu <_<:stabre:>:(:lud: :'(

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 278 postova
  • Motocikl: Honda Transalp XL 650

To ti kažem,al bre pa i u sred Bg-a :stabre:

Malo pre od VMA do Kanarevog crta bez prekida, samo se podebljava na stanicama GSP-a <_<

Ja mislio da mi motor vrljav iz nekog razloga, a tek sam u retrovizoru video kako se sija . I onda vozio kuci ko po jajima ...

• Svrati ponekad, 297 postova
  • Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2

Pre nekih 15-tak dana vracam se iz nocne Metro nabavke u Krnjaci preko Pancevca, cim sam se popeo na most na drugom kraju vidim upaljena plava rotacija. Vec sam pomislio da je bila neka saobracajka, ali kad sam prisao nema nigde nikakvog vozila i odjednom pocinjem da osecam miris nafte u kolima i tek onda obracam paznju na asfalt. Cela desna traka, bukvalno celom sirinom je bila pod naftom i to od kraja mosta pa sve do prvog semafora u 29. Novembra. Tamo stoji kamion cisterna parkirana na trotoaru...

Odmah sam pomislio sta bi bilo da policija nije izasla na most i preusmerila na saobracaj, bilo bi opasno i po automobile, a o motorima i da ne govorim. Tako da nije nasa policija toliko rdjava, a i fleke ubrzo nije bilo, tako da je i ona oprana da ne bude da smo najgori...

• Podržavam 1

@Clyde Druže mislim da niko nije ovde imao pritužbe na našu policiju :dobar: ,ljudi se trude ,već je reč o raznim autobusima,kamionima itd iz kojih samo što ne krene da lije ko iz kabla...

• Svrati ponekad, 297 postova
  • Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2

Nije bila poenta samo u policiji, vec i o Beograd putu i ostalim komunalnim preduzecima koji su odmah reagovale. A cuo sam da se ovo desilo bas u momentu kada je pukao onaj stub na Pancevcu, tako da ni muceni kamiondzija nije kriv... :D

Hmm...jel pričamo o ´našim´komunalnim službama ili Holandskim?Nekoliko brzih intervencija ne čini (jp putevi...i ostali)ih odličnim,pogotovo jer je u vecini slučajeva sistem´lako ćemo-ma to nije ništa-ima vremena isl´.A nije mi jasna ni tolika bahatost vozača teretnih vozila po pitanju curenja nafte na čepu rezervoara(verujem-samo da hoće-mogli bi to vrlo lako-jeftino rešiti),al šta ih briga za tamo neke na motorima.Čast izuzetcima.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja