GunnerHan 155 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan E zdravo bajkeri zeleo bih da pitam nekog ko zna kako da proverim nivo ulja u motoru i da li treba da ga menjam ..... nikako da nadjem poklopac ili sipku na kojoj se meri nivo ulja u motoru ! naso sam jedan cep gde moze da se sipa ulje ali to je samo kao zatvarac na flazi nema nigde one sipke s kojom proveravam nivo ulja .... pa bi mi ovo puno znacilo ako neko zna da mi kaze hvala unapred !!!! Evo dodacu i sliku motora da znate o kom motoru se radi http://dayerses.com/...honda-mt-07.jpg http://images.cmsnl....001213_9a76.jpgpozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14802 Napisano Jun 12, 2012 Integrisan, 7951 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, vozis dvotaktni motor... Bitno je da uvek ima ulja u posudi ili da napravis premix. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1056 Napisano Jun 12, 2012 Drug član, 3016 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ima ulje u motoru iako je 2T (podmazuje menjacki i prenosni mehanizam, kvacilo...), a cim nema merac verovatno postoji KONTROLNI sraf za nivo, vidu trebao bi da bude tu u blizini malo nize, uglavnom ima i podlosku i negde oko polovine dekla je.... ili jos bolje potrazi USER ili SERVICE manual na net-u za tvoj model pa ces saznati jos gomilu potrebnih stvari...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 17 Napisano Jun 12, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan A da pustmo čoveka da se lepo predstavi ko je, šta je, odakle je, kako se zove... nemojte odmah da navaljujete a sve ovo resto može pravo u Garažu. Usput, dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...