šmizla 130 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto je i naslov, Zene idu u Bosnu, Tacnije u Sarajevo. Za sada postoji par zainteresovanih dama koje bi isle, ali evo da dogovor ne bi visio u vazduhu, otvaram temu u kojoj ce se javiti sve zainteresovane. Ja za sada predlazem da se nadjemo u sredu na Brodicu na beogradskom sajmu kako bi se malo ispricale i bolje upoznale sa temetikom (Silvana je spremila i domace zadatke cisto da opravda svoju profesiju). Dakle, drage moje koja moze da dodje i koja je zainteresovana za voznju nek dodje na Brodic u sredu od 16h. Ako neko ne zna kako da dodje nek mi se javi na pp. S' damama koje nisu iz Beograda, dogovori u ovoj temi! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roberto 24 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan u potpunosti podrzavam ovu akciju,vidimo se u sarajevu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6796 Napisano Jun 11, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan 'Bes temu bez muzike http://www.youtube.com/watch?v=UpIxK5Ve_FA&feature=related Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Kad je to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan To bi trebalo da se dogovorimo u sredu na brodicu, pa posto si iz Beograda dodji na Paulaner od 16 pa na dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jun 11, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u Sarajevu! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, mislila sam da već postoji datum. Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan E da, domaći. Pogledajte temu u ovom podforumu Putopisi, spisak po oblastima i susednim državama Tražite putopise o Sarajevu (Mina, Lalajko itd.), pregledajte da steknete sliku puta. Ja ću pripremiti predlog trase, a to isto možete učiniti i same, ili ćemo na mom predlogu jednostavno sve doraditi. Pre svega, paulaner I još da kažem, ne planiramo odlazak na skup Il Paradiso (nažalost, ali biće i to), već bismo išle krajem ovog meseca iz puste želje. Prošle godine nam se izmaklo pa smo stigle u Bijeljinu i Brčko, a Sarajevo nekako prežalile. A sad više ne odlažemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Jun 13, 2012 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan Divno društvo, prelepo provedeno popodne, kvalitetna zabava, sve ozbiljne dame i isplaniran put. Ovako smo se okupile, a društvo nam je pravio i Andreja. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Jun 13, 2012 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Najvise mi se svidja to ozbiljne . Salu na stranu, Ekipa je super, i bilo bi lepo kad ni jedna ne bi odustala. Inace je dogovor da se krene 2. 07. Pomeranja datuma u ovom slucaju vise nema. jedva smo se smestile i za ovaj datum. Sutra detalji o planu puta,.... Drustvo hvala vam. Lepo sam se provela i davno se nisam ovako smejala, pa kao sto Kalina kaze "ko jos ide s muzem na odmor"! Jedva cekam Bosnu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Jun 13, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan I ja jedva čekam. Ekipa je i više nego odlična. Biće dobrog zezanja i još bolje vožnje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 14, 2012 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Sretan vam put, kojom god trasom da idete put je dobar. U Sokolcu (uz pozdrave od Komše)se javite Ognjenu+38765000175,Bojanu+38765140240,Peđi+38765814287-bićete Carice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jun 14, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan tuzna sam jer ne mogu sa vama, ali razlog zbog kog ne idem je VRH.... poslacu vam razglednicu iz Majamija Provedite se i za mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jun 14, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan spremite fotke za finalno takmićenje u decembru s temom bjbiker! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Jun 14, 2012 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Divno društvo, prelepo provedeno popodne, kvalitetna zabava, sve ozbiljne dame i isplaniran put. Ovako smo se okupile, a društvo nam je pravio i Andreja. Vidim da je Andreja postao i zvanično "dama." Hvala vam najlepše što ste pored mene i vi to primetile. Ljubim ruke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 14, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa on je doktor.. i morao je da posavetuje dame u vezi kamiona, aviona i dvotočkaša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Jun 14, 2012 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan O ne, ne, ja nisam rekla da je Andreja dama, samo da nam je pravio društvo. A i bio je ćutljiv, što nije odlika ovih dama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Jun 14, 2012 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan O ne, ne, ja nisam rekla da je Andreja dama.... U temi "Žene idu u Bosnu" se pojavi fotka Andreje na organizacionom sastanku. Možeš da pokušaš da izvadiš fleke, al' džaba bolan ne bila. Rekao ja, a slika potvrdila. Ipak slika govori više od hiljadu reči. P.S. Izvin'te za off, ali zacenio sam se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Jun 14, 2012 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla baka da proseta malu azdaju pa sam ugrabila malo vremena i da nesto dodam o samom putu Krecemo 02.07.2012 Predlazem da podjemo sto ranije koko bi smo brzo prosli neinteresantan deo puta. Kako ova zabava traje svega dva dana predlazem da iz istih razloga idemo autoputem do Sapca kako bi smo dobili bar sat vremena vise kroz Bosnu. Znam da je autoput potpuni smor, ali dobicemo na vremenu, a vremena imamo malo. Ruta bi bila sledeca : Beograd, Sabac, Loznica, Mali zvornik, Han Pijesak, Sokolac, pa preko Romanije u Sarajevo. Pauze mozemo da pravimo kad god se dogovorimo, a ja predlazem prvu pauzu za kafu tek u Loznici, kao i sipanje goriva. Za rucak cemo najverovatnije biti u Sokolcu, ali cemo i to veraovatno usput videti. Sve zavisi kako se zenama bude htelo! Javila sam se i Braci iz Sokolca, a zapisala sam i telefone sto nam ih je Komsa dao. Postoji nekoliko varijanti za smestaj, ali cekamo da se ekipa vrati u ponedeljak iz Sarajeva pa cemo imati vise detalja. U svakom slucaju u obzir dolazi smesataj koji podrazumeva nekakav parking za motore (bilo garaza bilo dvoriste) Dogovor je pao da zene ponesu i svoje stikle i sto krace suknje ili haljine pa da se to vece i malo provedemo u Sarajevu. Povratak bi bio preko Visegrada i Tare uz Drinu do Loznice, ostalo vec znate. Treba uzeti u obzir da za Bosnu jos uvek treba zeleni karton, tako da nam je to 2000 din dodatni trosak. Za smestaj blagovremeno obavestavamo (kakav je, cena,...) Zao mi je sto necemo imati vremena da svratimo malo i do Zelengore, ali nema veze, taman razlog da idemo sledeci put. Ne bi bilo lose da se prijave zene koje bi isle kako bi smo znali brojku zbog smestaja. Ako sam nesto preskocila Silvana ce dopuniti. Nensi blagis si ga tebi! uzivaj i za nas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Jun 14, 2012 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan O ne, ne, ja nisam rekla da je Andreja dama.... bolan ne bila. Za zenu se ne kaze bolan nego bona 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Jun 14, 2012 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan O ne, ne, ja nisam rekla da je Andreja dama.... bolan ne bila. Za zenu se nekaze bolan nego bona I stand errected! Oh sorry, corrected. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Jun 14, 2012 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan A sad da budem malo i konstruktivan - dobro se čuvajte na magistralnom putu Šabac - Loznica, jer tu svi vozači znaju da podivljaju i retko se vozi bilo šta izuzev šlepera ispod 100-tke. A sam put nije nimalo bezazlen i svake godine tu neko nažalost nastrada. Ima uvek onih koji i izleću sa neobeleženih sporednih zemljanih puteva zastavama i jugićima, bez bilo kakvog obzira. Četvore oči, pamet u glavu, ruka na kočnici i palac na sireni, za svaki slučaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Jun 14, 2012 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Deo uz i niz Drinu, u odlasku i povratku, vozite bosanskom stranom. Put je kvalitetniji i interesantniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Jun 14, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je preci granicu na granicnom prelazu Sepak ,odmah posle Loznice ,bolji je put bosanskom stranom .Ako vam bilo sta zatreba na dijelu puta kroz Bosnu slobodno zovite 00387 65 828 950 Vanja ,Han Pijesak 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17680 Napisano Jun 14, 2012 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drage žene, Imate i sledeću varijantu do Bosne (ka Sokocu): Bg-Boljevac-most kod OBrenovca-Ub-Valjevo-Osečina-Pećka-Ljubovija-granica-Bratunac-Milići i dalje kako ste planirale na Sokolac i Han pijesak. Sve odličan put, sa mnogo manje saobraćaja nego na Šabac i Loznicu. Ili npr. Bg-Šimanovci-Pećinci-Subotište-Brestač-Nikinci-Platičevo-Šabac-pa preko Donjeg Crnjiljeva opet na OSečinu i dalje isto preko brda (Pećka) na Ljuboviju i Bratunac. Malo teže, ali opet mnogo lepše od dosadne magistrale ka Šapcu i do Loznice. Srećno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...