lalelala 8 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 37 postova Motocikl: Honda PCX 125 (model 2014) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima , Posle 25 godina pauze , ne znam kako ali evo opet mene na 2 točka Još kao klinac sa 12 godina sam po dedinom dvorištu ganjao APN6 i čim se moglo poližih za potvrdu ...i tako je to krenulo , APN6 , Tomos 14 pa Tomos 15 , pa IŽ 175 i na kraju JAWA 350TS ...JAWA je bila i na moru i lepo me služila 9.000Km za jednu sezonu . Posle je život ubacio u 5. brzinu , faks , posao , žena , deca , krediti za stan ....i tek sad je došlo vreme da se ponovo vratim starim strastima , vetar u kosi itd. Zanimljivo da mi je supruga (bivša devojka , bolje zvuči ) dala punu podršku da ponovo uđem u ovaj svet ... Malo sam se muvao oko Hyosunga GT250R ali na kraju ipak sam pazario novu Hondu CBR250R u crnoj boji ....nije HYOSUNG loš nego mi je postprodaja bila na umu jer posle perioda navikavanja planiram da pređem u klasu 600+ pa moram da planiram prodaju za jedno dve do tri sezone a cenim da ću Hondu lakše prodati ... Honda je mala , laka i jako zgodna za gradsku gužvu ....sa svojih 26KS ide odlično i često je kvalitet puta veće ograničenje nego skromna snaga i moment motora ...Potrošnja je oko 3,5l/100Km , registracija ispod 10.000 rsd a parking 0 rsd / sat Iako ima samo jedan cilindar , zvuk je dubok i pun autoriteta , mada nema onaj sastavljen ton kao makine sa 4 cilindra , a to me pali . Što se posla tiče vozim se po gradu , a vikendom obožavam da se provozam po Fruškoj Gori ....probao sam i jednom do BG-a starim putem a nazad autoputem ....mala je to mašina za autoput mada drži stabilno 130Km/h i može se voziti ...trnu ruke i pauze su neminovne . Nabavio sam nosač i kofer Givi B47 Blade, tako da mi je makina sad postala puno upotrebljivija ...Od kaciga furam Scorpio Exo 400 sa kojom sa zadovoljan obzirom na cenu ...Planiram da pazarim neku bolju a da ova ostane kao rezerva ... Sve u svemu uživam .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i ja sam tako posle 12 godina kupio Suzanu hahah. Sa apn-a 6 na 750 cc Lud osecaj bas prija. Srecno sa voznjom i zelim ti puno lepih i bezbednih km-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Jun 11, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Lepo i kompletno predstavljanje... Ziv bio i u zdravlju se dugo vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalelala 8 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 37 postova Motocikl: Honda PCX 125 (model 2014) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo i kompletno predstavljanje... Ziv bio i u zdravlju se dugo vozio. Uvek petica iz srpskog , uvod , razrada i zaključak Hvala svima na lepim željama ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZORAN KS 5 Napisano Jun 12, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: SRAD Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strux85 0 Napisano Jun 13, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, lepo predstavljanje,slazem se sa ostalima...Ti ponovo jases posle toliko godina,ja imam 27,i tek ulazim u svet motora(imam podrsku kako supruge tako iroditelja,ali i jedan veliki problem...) Naime,motor koji mi se svidja je Triumph Baby Speed 600ccm3 i snage 73kw,pa nisam siguran da je to bas idealno resenje za nekoga ko je u prolazu provozao apn 6 i jednom Hondu Rebbel 125ccm3,sta mi vi predlazete?Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalelala 8 Napisano Jun 13, 2012 U prolazu, 37 postova Motocikl: Honda PCX 125 (model 2014) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, lepo predstavljanje,slazem se sa ostalima...Ti ponovo jases posle toliko godina,ja imam 27,i tek ulazim u svet motora(imam podrsku kako supruge tako iroditelja,ali i jedan veliki problem...) Naime,motor koji mi se svidja je Triumph Baby Speed 600ccm3 i snage 73kw,pa nisam siguran da je to bas idealno resenje za nekoga ko je u prolazu provozao apn 6 i jednom Hondu Rebbel 125ccm3,sta mi vi predlazete?Unapred hvala Honda NC700S ili možda čak i ovo moje manje čudo .... cene su od 4.500€ do 5.500€ a makine nisu previše divlje da bi brinuo o tome da će te negde iznenaditi neprijatno ....U tom rangu cena može da se kupi i Kawasaki Ninja 250 koji je isto dobra i proverena makina . Ako ti je to puno , imaš Hyosunga GT250R koji je OK motor ali nema pedigre ...ja sam o njemu dosta razmišljao i raspitao se preko bare u USA i Australiji i to ide dobro i ne kvari se a izgleda extra ....samo se sedi dosta pogrbljeno kao na nekoj strava trkalici ...to ti je oko 3,.500 € U svakm slučaju ako si sposoban da kontrolišeš sam sebe onda možeš da voziš šta hoćeš i da ne brineš ....ako imaš poriv da mu ga daješ po gasu onda obazrivo biraj makinu . Pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strux85 0 Napisano Jun 13, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ogranicen sam sa kesom na 3000-3500 eura max...A cena Triumph-a je oko 2000eura,ali....Ne plasim se sebe,imam b kategoriju 9 godina,nisam agresivan kao vozac,ali nedostatak iskustva mi utice na samopouzdanje...Kada bi znao da mogu da vladam tim motorom,sada bih isao da ga poteram...Juce sam isao da ga pogledam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalelala 8 Napisano Jun 13, 2012 U prolazu, 37 postova Motocikl: Honda PCX 125 (model 2014) Prijavi odgovor kao problematičan Ogranicen sam sa kesom na 3000-3500 eura max...A cena Triumph-a je oko 2000eura,ali....Ne plasim se sebe,imam b kategoriju 9 godina,nisam agresivan kao vozac,ali nedostatak iskustva mi utice na samopouzdanje...Kada bi znao da mogu da vladam tim motorom,sada bih isao da ga poteram...Juce sam isao da ga pogledam... Nemam iskustva sa Triumph-om a i retko ga viđam kod nas u NS . Veruj u sebe i budi hrabar ...ako nisi agresivan vozač mislim da tu nema problema . Pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strux85 0 Napisano Jun 14, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno,svaka sugestija mi znaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano Jun 14, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 14, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...