mishko 5 Napisano Jun 9, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem hondu cx 500 c u bilo kakvom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitraljez 0 Napisano Jul 19, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cx 650e Prijavi odgovor kao problematičan Jel te zanima cx 650 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Jul 19, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan U principu me interesuje,ali mislim da sam video tvoj oglas,nemam toliko para,meni treba neki krs jer imam puno delova a ipak hvala na ponudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda xrv 750 rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Imam blok motora, menjac, korpu, levu deklu za cx400 ako te interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...