Ludiserviser 1 Napisano Jun 7, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa JB karburatorima vec dug period cim se motor upali dok je hladan par minuta kazaljka je ispod 1000 obrtaja cim se zagrije automatski obrtaji skoce na 3,4,do 5000 otvarao sam ih sad sam stavio osigurac iglica na sami vrh da do maxi sam ih spustio ali opet isto sranje i cim ga ugasim nece da upai i pocne da preliva jedna ili dva od karbova imali ko resenje ili drugi karburator zahvalan sam na svakoj pomoci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 7, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nivo goriva,nivo goriva.. i samo nivo goriva,dali je problem sto iglice dole u loncicima ne zatvaraju ili je pogresno nastelovan nivo neznam,ali tu je problem.. gornje igle nemaju veze sa prelivanjem,njima stelujes nesto drugo,ne kolicinu goriva u loncetu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Jun 8, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Ok mozes li me nauciti koje donje igle ili mi pokazati na nekoj slici od karbova gdje to stoji kako se taj problem resava bio bi ti zahvalan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 8, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pun youtube klipova, u pitanju je igla koja kontroliše nivo goriva u karburatoru pomoću plovka, nalazi se u dnu karburatora. Ti si vjerovatno štelovao igle koje se nalaze u vrhu karburatora i idu u one šibere koje kontrolišu membrane. Igle u dnu izgledaju nešto ovako I ovako izgleda montirana na plovak Ovo je ja mislim za yamahu(ako sam ga dobro čuo), malo drugačije izgleda, ali princip je za sve njih isti, samo su mjere malo drugačije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jun 8, 2012 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan ..... inace ti ni igle nisu serijske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 8, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan ..... inace ti ni igle nisu serijske Jel to zato što imaju štelovanje visine? Fabričke nemaju osigurač koji se skida nego fiksan prsten? Ako je tako moguće i da su dizne mjenjane, neko ga je "kitovao" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Jun 9, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Ok sve u svemu otvoricu ih imam jedan stari karburator od kawe 89g isto zxr sve su mu igle tu pa cu pokusat promijeniti i probati na moj karb pa da vidim kako ce da radi uglavnom hvala pa ako vas povede put prema primorju TJ gradu Baru zovite pa se vidimo poz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jun 9, 2012 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan nemoj ni probavati... ne odgovaraju ti igle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Jun 10, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan ja probao odgovaraju na mom karbu dvije iglice ne rade zakocena skroz sad cu vidjet kad upalim motor na cemu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jun 10, 2012 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan nemoj ni probavati... ne odgovaraju ti igle mislio sam na one u siberima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Jun 15, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan A to si u pravu nego mi reci povodom frajlaufa imas li ga i koja je cijena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...