LuckyVladano 5073 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je pojas za bubrege da od njega napravim produzetak za kornjacu koju sam kupio, na kojoj mi je naravno pojas prekratak Znaci, najjeftinija varijanta pojasa, bitno mi je samo da su cicak-delovi ispravni, kao i jedno 20-30 cm od jednog kraja pojasa, jer cu ostatak i onako iseci. Ponude ovde, na PP ili na 064 1515 997. Vladan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4520 Napisano Jun 7, 2012 Nemanja Stojanović, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedan treš taman za tebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jun 7, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Baš kad sam pogledao naziv teme na naslovnoj strani sajta, pomislio sam - šta će Lakiju pojas za bubrege, zar oni nisu već dovoljno zaštićeni E sad je već jasnije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Roar, moji jesu zasticeni, a tvoji? :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jun 7, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se izvinjavam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minuta u cosak da se stidis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Jun 8, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Baš kad sam pogledao naziv teme na naslovnoj strani sajta, pomislio sam - šta će Lakiju pojas za bubrege, zar oni nisu već dovoljno zaštićeni E sad je već jasnije... NO COMENT........ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Jun 8, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je pojas za bubrege da od njega napravim produzetak za kornjacu koju sam kupio, na kojoj mi je naravno pojas prekratak Znaci, najjeftinija varijanta pojasa, bitno mi je samo da su cicak-delovi ispravni, kao i jedno 20-30 cm od jednog kraja pojasa, jer cu ostatak i onako iseci. Ponude ovde, na PP ili na 064 1515 997. Vladan A zašto ne odeš do prve kineske prodavnice i za dvestotinjak dinara kupiš pojas sa čičak trakom koji će biti idealan baš za tu namenu? Misim imam ja jedan takav kineski, dao bih ti ga za 165... ajd nek bude 158 dinara pošto si naš, sa foruma. Ali nova stvar je nova stvar, moram da ti kažem; neću posle da bude nekih zlih jezika ako čičak traka prestane da fata. A malo mi se izgulila i ona štampa na pojasu. Ne vidi se dobro da piše ''Xaoyuling''. Bolje druže kupi nov kineski pojas da ne brineš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 8, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to mi i treba, ali ja slabo zalazim kod kineza pa ih nisam nesto ni video tamo. Ajde ako znas neku konkretnu prodavnicu kazi, lakse mi da se provozam malo dalje, nego da trazim @orlovi stari drugari se ne zaboravljaju, jel tako? Izazvao si mi setan osmeh na licu :takoje: Sad sam od sutra pa do kraja juna na odmoru, kad Gabi ispolaze ispite dolazimo sigurno !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jun 8, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju kupujes stalno na pogresnom mestu.Provozaj se do Mladenovca ima sve za tebe sta god da ti treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 8, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa trebale mi Miselinke, pa me Mata "vozao" dva meseca, uz moju 100%-tnu avansnu uplatu... PS: nemoj ovo shvatiti licno, ti si mi u planu vec neko vreme zbog jakne... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jun 8, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ima da spremimo i mishelinke ne se brines Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jun 11, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Pa to mi i treba, ali ja slabo zalazim kod kineza pa ih nisam nesto ni video tamo. Ajde ako znas neku konkretnu prodavnicu kazi, lakse mi da se provozam malo dalje, nego da trazim @orlovi stari drugari se ne zaboravljaju, jel tako? Izazvao si mi setan osmeh na licu :takoje: Sad sam od sutra pa do kraja juna na odmoru, kad Gabi ispolaze ispite dolazimo sigurno !!! Vidi ovo, spojio sam stare drugare svojim komentarom... idem da se prijavim u ekipu " sve za ljubav" P.S osigurao bubrege Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 3, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da zakljucam temu. Skittles, HVALA !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...