Neno Tomcat 17 Napisano Jun 6, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Cacak and all over the world :) Motocikl: Kawasaki ZX10 unikat :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav prijatelji dragi, negde na nekom forumu sam procitao da je neko nekada uz pomoc sponzora obisao svet na motoru, s'tim da je jedna fabrika dala-sponzorisala motocikl za takvu avanturu, i imao je sponzore za sve troskove puta koji su trebali da se plate, od goriva,servisa,trajekta,putarinahrane.....itd... Sta mislite vi o tome, dali je to samo neka lovacka prica na forumu, ili i to moze da bude istinito i izvodljivo??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Jun 6, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ima vise takvih puta oko sveta .. sto domacih sto stranih trazi malo po forumu i videces ... ima i na Youtube Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Jun 6, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na ovome svetu mogu da kažem što se dešava to nije istina. 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jun 6, 2012 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Da je tako odavno bi bio na putu oko sveta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Jun 6, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan sve je moguce samo treba para.i obratno :para treba samo moguce je sve 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17249 Napisano Jun 6, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3683 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Osim para i slobodnog vremena, ne vidim bilo kakav problem da se napravi takvo putovanje. Čak smatram da to ne mora da bude ni neka posebna "avantura". 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jun 6, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Zika56, bas me nasmeja !!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zika56, bas me nasmeja !!! :lol::lol: Hvala Žiko. :lol::lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Au, mo'š misliti, put oko sveta... Šalim se, naravno... Jednu od tih akcija napravio je i Zoran Livaja, bilo ih je šestoro na 4 motora, a postoji i snimak tog putovanja na 6 CD-ova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Jun 6, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan evo jednog koji putuje sam oko sveta na motoru....BEZ SPONZORA i samo sa parama koje zarađuje usput..... KLIK OVDE Trenutno je u Kanadi (baš smo se danas čuli) i ide prema južnoj Americi, samo da skupi (zaradi) dovoljno para..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17249 Napisano Jun 6, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3683 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Zika56, bas me nasmeja !!! Pa ako ti kažeš da je smešno, onda je verovatno tako! Ja sam pre par godina upoznao dva prijatelja (Steva, rođen 1930 i Ljubiša 1935) koji su svoje motore (BMW F650) dopremili brodom iz Australije (gde inače žive), do Francuske, a zatim na njima došli u Niš. Odatle su krenuli na kružnu vožnju po Africi (severnom stranom do Južnoafričke Republike i južnom u povratku). Stigli su skoro do cilja, ali su ipak morali da se vrate ranije zbog nekakvih ratova u tom delu. Uglavnom su "matorci" ipak "pregazili" Evropu i ogroman deo Afrike. Zaboravih da kažem: para je bilo u izobilju! I nemoj da me izazivaš! Ima samo da promenim ulje, da nabacim nove gume i krećem na put. (Zaboravih da kažem da bi usput morao da svratim i do neke dobrostojeće banke sa lošom zaštitom). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zika56, bas me nasmeja !!! Pa ako ti kažeš da je smešno, onda je verovatno tako! Ja sam pre par godina upoznao dva prijatelja (Steva, rođen 1930 i Ljubiša 1935) koji su svoje motore (BMW F650) dopremili brodom iz Australije (gde inače žive), do Francuske, a zatim na njima došli u Niš. Odatle su krenuli na kružnu vožnju po Africi (severnom stranom do Južnoafričke Republike i južnom u povratku). Stigli su skoro do cilja, ali su ipak morali da se vrate ranije zbog nekakvih ratova u tom delu. Uglavnom su "matorci" ipak "pregazili" Evropu i ogroman deo Afrike. Zaboravih da kažem: para je bilo u izobilju! I nemoj da me izazivaš! Ima samo da promenim ulje, da nabacim nove gume i krećem na put. (Zaboravih da kažem da bi usput morao da svratim i do neke dobrostojeće banke sa lošom zaštitom). Verujemo da ima ljudi sa dovoljno para i vremena. Ali da nije avantura ? Ja ne mogu da zamislim veću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ideju moras lepo da upakujes i izreklamiras kod pravih ljudi koji ce u tome videti priliku da se prikazu/pokazu svetu,sto bi ih ako se reklamiraju na konvencionalan nacin sigurno vise kostalo te ih odvojis od novca za svoju avanturu! U Srbiji,naravno takvih ljudi nemas ili ce ti traziti bubreg u zalog pa je sve neuporedivo teze! Npr Buca iz Vrsca je uspeo da za svoju proslu avanturu po Juznoj Americi namakne deo para bas od reklamiranja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jun 7, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Zika56, bas me nasmeja !!! Pa ako ti kažeš da je smešno, onda je verovatno tako! Ja sam pre par godina upoznao dva prijatelja (Steva, rođen 1930 i Ljubiša 1935) koji su svoje motore (BMW F650) dopremili brodom iz Australije (gde inače žive), do Francuske, a zatim na njima došli u Niš. Odatle su krenuli na kružnu vožnju po Africi (severnom stranom do Južnoafričke Republike i južnom u povratku). Stigli su skoro do cilja, ali su ipak morali da se vrate ranije zbog nekakvih ratova u tom delu. Uglavnom su "matorci" ipak "pregazili" Evropu i ogroman deo Afrike. Zaboravih da kažem: para je bilo u izobilju! I nemoj da me izazivaš! Ima samo da promenim ulje, da nabacim nove gume i krećem na put. (Zaboravih da kažem da bi usput morao da svratim i do neke dobrostojeće banke sa lošom zaštitom). Smesno je sto kazes da put oko sveta nije nista posebno a verujem da si sve nasmejao ne samo mene. Zvuci kao da si ga ti obisao minimum tri puta. Ne znam ima li veceg izazova i avanture od tog putovanja. Kada sredis motor i svratis do banke kupi i geografski atlas. Nesto mi slabo stojis iz poznavanja strana sveta u prethodnom postu! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 7, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Čak smatram da to ne mora da bude ni neka posebna "avantura". Kako bre Ziko, pa ne idesh do Vranja na kafu majku mu .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Čak smatram da to ne mora da bude ni neka posebna "avantura". Kako bre Ziko, pa ne idesh do Vranja na kafu majku mu .. Oćeš da kažeš da odlazak u Vranje na kafu nije avantura? Danas nije mala stvar ni otić do Žitkovca po kobasice... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Jun 7, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Štajaznam, otkako sam pre neki dan video ovu fotografiju, samo o tome razmišljam. Proleće na Marsu. Nema žene da ti sere, nema dece da se deru; nema kiše, nema blata, nema vetra. Mislim da je put oko sveta precenjen. Mars je keva. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 7, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi imao mnoooogo para, možda bih se i usudio, al nikako sam...jbga, smor je ako nemaš sa nekim da podeliš sve to: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan put oko svjeta? veca avantura i probljem je izvuci živu glavu i sacuvati motor neoštecen prve subote u mjesecu kada je pijačni dan i stocna pijaca u Leskovcu i doci do autoputa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 7, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ne dirajte Žiku, ima iz inata časkom da obiđe planetu A što bi rekli kosooki i najduži put se započinje prvim korakom.. Čovek ako sebi postavi cilj..pope se i na Himalaje E sad naći ovde sponzora je teže nego izvozati planetu..ali nije nemoguće.. otvoris svoju blog/stranicu, emitujes svoje putešestvije... i možda ako si dovoljno dobar uplate ti čitaoci po koji $ Ili kao Ian čekaš penziju..pa kažeš ženi odoh malo da se provozam.. i ta vožnja još uvek traje.. http://www.facebook.com/profile.php?id=673307062 U svakom slućaju srećno i piši kad stigneš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 7, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja bi iso,al mi nedostaje sponzora... da imam para sto da ne, sve ostalo tu i tamo imam,samo ta 7mica na lotou,, kad imas para sve ostalo je lagano..uklope se kockice cas posla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dase 66 Napisano Jun 7, 2012 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosjeric Prijavi odgovor kao problematičan Sve je lepo napisano, uzmi http://advrider.com/forums/showthread.php?t=480532 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Jun 7, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Da je ispred mene vise a iza manje vremena mogao bih jos i da razmisljam o necemu takvom Ovako mogu samo da podrzavam one koji voze takvu¨ turicu" i da im po malo zavidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas u HR ima nekoliko ljudi koji su obišli svijet.. a neki i više puta... trenutno aktualno je http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,185648.0.html Petar Rikić ... vrlo mlad dečko, a već drugi puta radi ono što je moj san ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17680 Napisano Jun 7, 2012 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da nema mnogo motociklista-putnika a da ne sanja o tako nečem... Vlajko, slažem se - svaki put počinje prvim korakom... Neki od nas aktivno rade ovih dana na prvom koraku , pa možda nešto i bude jednom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...