draza 548 Napisano Jun 5, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban originalni radio ili cd a moze i kasetofon za Forda Focus-a 2001-o god . Trebalo bi da podrzava komande sa volana tj.pored volana . U pitanju je model 1.8 tddi 2001-o god. da li je to 1-ica ili 2-jka nemam pojma . Ako neko ima neka javi ili gde moze da se nabavi . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Jun 6, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/Radio-CD-DVD-za-auto-2-534-1-grupa.htm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 12, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Jos u potrazi . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Jun 19, 2012 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Имам ја тај радио, остао са фокуса којег сам продао. Ако те интересује реци да потражим сутра. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jul 2, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan U druze izvini totalno sam zaboravio na ovu teme a na mail mi ne stizu obavestenje . Ajde pogledaj molim te jer u svakom manualu sam naso da original ide cd a ne radio kasetofon . Ali nije ni bitno vazno je da je original i da rade one komande sa volana . Pozdrav !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...