dr Sasa 97 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bijeljina-ČENGIĆ city Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan Ljekari su mi preporučili promjenu sredine zbog astme (alergijske, bronhijalne i NEUTROFILNE). Pa eto riješih da se ženim (iako sam mlad) i bježim iz Semberske ravnice, bolje rečeno kotline. Trazim udavaču iz Soko banje ili Zlatibora. Ti draga moja nije bitno kako izgledaš samo da si sa neke planine. Ja sam dobar, gradjen kao maneken(DRVOSJEČA tip) itd... Molim zajebante da ne zezaju. 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 5, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti si prvi počeo :lol: 14 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr Sasa 97 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bijeljina-ČENGIĆ city Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da mi kvaris temu i ja nisam zajebant 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Jun 5, 2012 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Stavi sliku da te kandidatkinje ocene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jun 5, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Ulepša mi nedelju. Ma kakvi, hit meseca ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr Sasa 97 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bijeljina-ČENGIĆ city Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan Vama je lijepo dok se ja gušim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan a možda si malo promašio forum...em ima malo žena, em je polovina bar već udata, od te polovine odbij one što ne pale na ovakve fore, od toga slobodno otpiši i većinu kojima se nećeš svideli, da se nekoj i svidiš nije sa brda (tj. planine)....ma šta ja tebe ubedjujem, nema ti spasa! 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr Sasa 97 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bijeljina-ČENGIĆ city Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi sliku da te kandidatkinje ocene Već sam rekao da sam ko drvosječa, mislim da slika i netreba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr Sasa 97 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bijeljina-ČENGIĆ city Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan a možda si malo promašio forum...em ima malo žena, em je polovina bar već udata, od te polovine odbij one što ne pale na ovakve fore, od toga slobodno otpiši i većinu kojima se nećeš svideli, da se nekoj i svidiš nije sa brda (tj. planine)....ma šta ja tebe ubedjujem, nema ti spasa! hvala na podrsci ti ćeš mi biti kum ako nađem neku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan e jesi šmeker, ako ništa drugo zaradio si pivo od mene, i sokić za mladu naravno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti si prvi počeo :lol: Aj sto je prvi poceo nego i tubicu vazelina poneo :lol: Od moje shurnjaje tetka zivi na Ozrenu a ljetos pobjedila u takmicenju za damu-drvosecu! Pronacicete zajednicku temu sigurno! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Jun 5, 2012 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zovi je o'ma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 5, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Znam jednu taman za tebe mnogo je luda i voza kvada po Zlatiboru.. nego je već razvedena i ima dete..nadam se da ti to nije problem? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr Sasa 97 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bijeljina-ČENGIĆ city Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti si prvi počeo :lol: Aj sto je prvi poceo nego i tubicu vazelina poneo :lol: Od moje shurnjaje tetka zivi na Ozrenu a ljetos pobjedila u takmicenju za damu-drvosecu! Pronacicete zajednicku temu sigurno! Kakav vazelin, jeli ti meni nabacuješ tetku ili tetka . Zaboravio sam napisati u oglasu STOP PEDERIMA, sta ćeš danas je čudno neko vrijeme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr Sasa 97 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bijeljina-ČENGIĆ city Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan Znam jednu taman za tebe mnogo je luda i voza kvada po Zlatiboru.. nego je već razvedena i ima dete..nadam se da ti to nije problem? Kakav problem, zovi je pa da pravimo svadbu svi ste pozvani Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 5, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljekari su mi preporučili promjenu sredine zbog astme (alergijske, bronhijalne i NEUTROFILNE). Pa eto riješih da se ženim (iako sam mlad) i bježim iz Semberske ravnice, bolje rečeno kotline. Trazim udavaču iz Soko banje ili Zlatibora. Ti draga moja nije bitno kako izgledaš samo da si sa neke planine. Ja sam dobar, gradjen kao maneken(DRVOSJEČA tip) itd... Molim zajebante da ne zezaju. Bolje ti nadji dvije mlade raspustenice,pa se prizeni. Jednu brdjanku,a jednu primorku,jer sa tom dijagnozom se ljeti ide u planinu,a zimi na more. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Jun 5, 2012 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, daj sliku, da vidimo sviđa li se mladoženji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 5, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Odma dođe ako ga više zanima neka prokopa po temi Kotlina 2012 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr Sasa 97 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bijeljina-ČENGIĆ city Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan Ljekari su mi preporučili promjenu sredine zbog astme (alergijske, bronhijalne i NEUTROFILNE). Pa eto riješih da se ženim (iako sam mlad) i bježim iz Semberske ravnice, bolje rečeno kotline. Trazim udavaču iz Soko banje ili Zlatibora. Ti draga moja nije bitno kako izgledaš samo da si sa neke planine. Ja sam dobar, gradjen kao maneken(DRVOSJEČA tip) itd... Molim zajebante da ne zezaju. Bolje ti nadji dvije mlade raspustenice,pa se prizeni. Jednu brdjanku,a jednu primorku,jer sa tom dijagnozom se ljeti ide u planinu,a zimi na more. Odlično zemljak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr Sasa 97 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bijeljina-ČENGIĆ city Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan Odma dođe ako ga više zanima neka prokopa po temi Kotlina 2012 Mislim da sam se zaljubio 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 5, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan ova levo je samnom.. a kod desne možemo da urgiramo oko ne prođe kod gazdarice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr Sasa 97 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bijeljina-ČENGIĆ city Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan ova levo je samnom.. a kod desne možemo da urgiramo oko ne prođe kod gazdarice Urgiraj ako me gazdarica neće Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 5, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan stan bre Vlajko malo!da mi vidimo djuvegdziju!Sasha daj neke slike.....ne ide to tako, tebi se ona svidela, a pitanje je dal bi se ti njoj svideo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr Sasa 97 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bijeljina-ČENGIĆ city Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan Već sam rekao da sam ko drvosječa, mislim da slika i netreba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jun 5, 2012 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan eee dobra fora trazim i ja jednu brdjanku, dojadila mi bre ova ravnica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...