lord_oblivion 1362 Napisano Jun 19, 2012 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Tema se definitivno transformiše A ja se sve više pržim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 19, 2012 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ko dotera motor ovde gde su ljudi na drugoj slici smatracu ga pobednikom ST vs AT teme. Nemoj dvaput reći, čuće te Popsy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Jun 19, 2012 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Drugari prenocsite 500 dindzi ko nece da kampuje, za klopu nije problem u lokalnom kafancetu da se sakupimo, cene- cene su a i je bagatela. Jedina muka (je za mene sto nemam enduro da vas pratim po planini) Ajde da vidimo malo ko je zainteresovan pa da probamo neki termin da pravimo, cisto da znamo sa kakvim brojem ljudi baratamo + predlozio bih da se odradi trodnevni vikend aranzman ako moze (a i ko moze), sa dolaskom u petak a povratkom kuci u nedelju, ceme bi se dobilo vise vremena za voznju, razgledajne i upoznavanje kraja i planine pri cemu bi subota bila udarni dan za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 19, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Morao bi i neki približan datum staviti.. Da mogu ljudi da kalkulišu sa odmorom..slobodnim danima ili vikendom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Jun 19, 2012 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice do 6 jula mi je ispitni rok,a od 15-25.07 sam na letovanju, ako ima interesenata mozemo da organizujemo neko druzenje nakon toga dakle krajem jula ili u avgustu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 19, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu moje fotke ali nema veze. Ja ovu planinu vidim sa moje terase u Prokuplju i nekada stvarno deluje strasno. Ko dotera motor ovde gde su ljudi na drugoj slici smatracu ga pobednikom ST vs AT teme. Ja cu da isteram motor tamo gde su ljudi na drugoj slici . Naravno ne ni AF ni ST ali KTM da . Nekoliko puta je prijatelj pesacio do gore i spremamo se da izvezemo motore na sam vrh . Malo ludo ali po sliama koje mi je on pokazivao sasvim je moguce . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Jun 19, 2012 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Drazo moze full cross gore i dobar vozac, ja sam ranije hteo da probam sa apncom al ga vrlo brzo zamenioh sa RD250 Ima iz pravca Donji Dusnik-poljana-Trem dve tri stene visine pola m koje su problem, ostalo ide lako, dok iz pravaca Bojaninih Voda su vozali bicikle do prevoja Sedlo, odakle vec nije problem ici ka vrhu-ne znam samo kakav je put od Bojaninih voda do Sedla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 19, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Mi idemo sigurno pa ce da vidimo momze ili nemoze . Samo mislim da je bolje mozda sacekati malo hladnije dane inace ce da istopimo masine jer ne vidim gde bi moglo da se vozi bar u prvoj pod malim gasom . Vise je situacija za pod kvacilo nego da se vozi . Ali probacemo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 20, 2012 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Specijalne pripreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HSMF 23 Napisano Jul 31, 2012 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 600 kurbla bre! Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, potpuno si u pravu druže što se tiče oklopljivanja motora. Ali ne može da se stigne bre brate, žena, troje dece, svetska kriza .... HSMF, sad sam pogledao put koji si obeležio na prvoj strani. Kad si se spuštao sa Smrdana, pa skrenuo levo prema Divljani, odatle do skretanja opet levo gde si produžio trasu, upravo je to sad najgori deo puta gde voziš bukvalno kroz šumu i preko grana. Kakav je put bio ranije ne znam, ali sada je takav. Stivog,u pravu si taj deo puta je sjeban za sve pare,majko moja ala je propao,ja sam pre dve nedelje tuda prosao sa XT-om u kontra smeru uzbrdo i bilo je drz.,se sine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HSMF 23 Napisano Avgust 2, 2012 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 600 kurbla bre! Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HSMF 23 Napisano Avgust 2, 2012 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 600 kurbla bre! Prijavi odgovor kao problematičan Pogled sa kasarne(bombardovana i napustena 1999.) na Sljivovackom vrhu,grehota proci tuda,a ne popeti se na ovaj vidikovac-svaki enduro ovde prolazi opusteno.Kod sela Beziste skrenete za selo Sljivovik(do kasarne ima 11km) do tamo vodi uzak asfaltni put ,vozite kroz selo i kada naidjete na mali mostic asfaltni put skrece desno,a vi nastavljate pravo uzbrdo kolskim putem,kod pojila za stoku levo pa na prvoj raskrsnici opet levo i onda vise nema raskrsnica vec samo pratite put koji vas vodi direktno na kasarnu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 3, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 15, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da va javim da je nas tim iz Sokobanje osvojio vrh suve planine motorima . Ukoliko to mogu da se nazovu motori , u stvari jedn i moze . U pitanju je kinez orion onaj od 125 ccm modifikovan sa zadnjom gumom od motokultivatora ( vidjali ste ga po forumima ) i jos jedan kinez od 175 ccm koje ubacen u rama od Derbi.... i da vam kazem ide kao bleav . Nazalost imao sam problema sa moji KTM-om i nisam krenuo sa njima . Stvari stoje ovako . Dosli su putem od NIske banje pa skretanje desno ( neznam sad tacno kako se zove mesto ) i onda asfaltom sve dokle je moglo . Posli su od onog doma gde su prespavali tj.kampovali . Krenuli su oko 7 ujutru ali su se zajebali i zaboravili vodu . Popeli su se pored one cesmice pa pravo prema vrhu ( mislim da ce da se nedje vec neko da kaze koja je to cesma i koji je put ) . Usledio je onaj deo gde je gorela planina i dosta stabala palo na putu . Tu su se namucili katastrofa . Uz nedostatka vode jedan se vracao pesice na izvor da zahvati vodu . Proveli su jedno 3 sata da prebace motore preko svakog stabla . Da se to nalazi na nekom ravnom mestu pa da se preskoci ali ovako dole je ambis i ko bi se igrao . Znas da kada su izasli iz te sume gore na onaj goli deo bili su toliko malaksali da su jedva dosli do vrha . Tu su se videli sa nekim planinarima i zajedno se slikali . Nazalost ja slike nemam a ima prijatelj i danas , sutra , nikako da mi da da postavim neku da vidite . Znaci zakljucak . Na vrh se moze i hard enduro motorima + jedna motorna testera da se presecu ona debla . Inace nikako jer je stvarno opasno . Slike cu da postavim cim se negde nadjemo da mi prebaci na komp . Mogli bi da se nadjemo nekad i dogovorimo neki uspon . Ja imam jednu malu testeru koju bi mogo da ponesem u ranac ili na motoru pa da secemo ako hocete . Ja sam za a iako ima nekog neka se javi pa da probamo . Pozdav !!!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Mart 15, 2013 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Moji momci su peške izlazili na Trem prošle godine od Divljane (Belopalanačka strana). Jedan od njih inače vozi endura, al tada smo bili na drugačijoj vrsti terena pa je išao peške. Pitaću ga kako mu se čini prohodnost za motor sa te strane pa vam javljam. Samo da znate da je Trem čudan vrh! Oni kad su se ispeli zatekli su dvoje mladih ''in flagranti'' (gologuze na gomilici) na samom vrhu! Mučni par je bio zabezeknut, mislim da će da nose traume iz mladosti... još kad bi takve zatekla enduro patrola, bacili bi se sa Trema od iznenađenja i straha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spidi 032 40 Napisano Mart 15, 2013 U prolazu, 70 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW F 650 GS Twin Prijavi odgovor kao problematičan Opaaaa!!! Ovo mi izgleda super. Prve sedmice maja treba da se odrzi moto kros trka u Leskovcu i idemo da se vozikamo i bodrimo naseg Zekana, pa je ovo prilika da se popenjemo na Suvu planinu. Posto idemo na vikend voznju petak-nedelja i planiramo da malo kruzimo Cacak-Krusevac-Soko Banja-Knjazevac-Svrljig-Bela Palanka-Babusnica-Leskovac. Mogli bi da nocimo na Staroj Planini. Neka preporuka i kontakt za smestaj na planini??? Da napomenem svi vozimo koze pa je nebitno da li je prilaz asvalt ili makadam. Hvala unapred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 15, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko cete vi na suvu planinu . Po onim slikama sto sam ja video ne moze nikako sem motorne testere . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spidi 032 40 Napisano Mart 15, 2013 U prolazu, 70 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW F 650 GS Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba ponecemo i motornu testeru!!! Uz rakiju i lude glave nadam se da nece biti mnogo problema!!! Salim se, hvatacemo makadam pa dokle doguramo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 15, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pa iskreno ne mozete daleko . Iz suvu planinu nemate sanse jer stvarno je extremno i za neki hard enduro a kamoli za motor iz tvog potpisa oko to vozis . Imate lepu deonicu oko suve planine da se vozite . Prijatelj i ja smo skoro isli Tranalpom i Ktm adveture . Tako da ce da se nagledate lepote a i namucite malo po zescem makadamu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spidi 032 40 Napisano Mart 15, 2013 U prolazu, 70 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW F 650 GS Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa iskreno ne mozete daleko . Iz suvu planinu nemate sanse jer stvarno je extremno i za neki hard enduro a kamoli za motor iz tvog potpisa oko to vozis . Imate lepu deonicu oko suve planine da se vozite . Prijatelj i ja smo skoro isli Tranalpom i Ktm adveture . Tako da ce da se nagledate lepote a i namucite malo po zescem makadamu . Pusti mi koja je deonica ako nije problem, nismo ni planirali extremno penjnje, jer samnom sa GS-om treba da idu sa Super Tenerom i Stromom 1000, tako da moramo da se drzimo puta ili makadama. A kad budemo prolazili kroz Soko Banju placam pice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 15, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan OK javi te se da se bar na jedno na brzaka . Ovako iskreno da ti kazem nemam pojma koja je to deonica tj.kako se zove . Islismo iz Nisa do Niske banje . Pa na samom ulazu u Nisu banju skrenuli levo tj.pratili onaj glavni autoput . Posle se skrene desno u nekom selu i samo pravo do Suve planine . Posle ne mozete da pogresite jer ima samo jedan put okolo i mozete bas da obidjete naokolo celu planinu . Verovatno ce neko da se javi ko je odande pa da napise kroz koja mesta treba da prodjete . Znam da sam imao rutu naa navigaciji a ako nadjem postavicu gde smo isli . Ali opet kazem ne mozete da pogresite . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HSMF 23 Napisano Mart 15, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 600 kurbla bre! Prijavi odgovor kao problematičan Pa posto ce te se verovatno pentrati sa zapadne strane tj od Bele Palanke najblize Tremu mozete prici(motorima) tamo gde smo Stivog i ja doskocili-Smrdan tj.Pasarelo.Ima jedna losa deonica gde smo nas dvojica najebali,on nizbrdo a ja uzbrdo(kao sto ce te vi) ali ako je on mogao sa klincem,a ja sa diskushernijom-brate moci ce te i vi Madaaaaaaa sam u fazi pronalaska staze kojom bi se izbegla ova losa deonica(ostao mi je jos jedan mali delic staze da istrazim) da bi endurasi koji bi zeleli da posete ovu nasu lepoticu mogli bez nekog extremnog lomatanja i izgrebanih plastika to da ucine.Ako uspem javljam i postavljam stazu sa slikama na ovu temu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spidi 032 40 Napisano Mart 16, 2013 U prolazu, 70 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW F 650 GS Twin Prijavi odgovor kao problematičan OK javi te se da se bar na jedno na brzaka . Ovako iskreno da ti kazem nemam pojma koja je to deonica tj.kako se zove . Islismo iz Nisa do Niske banje . Pa na samom ulazu u Nisu banju skrenuli levo tj.pratili onaj glavni autoput . Posle se skrene desno u nekom selu i samo pravo do Suve planine . Posle ne mozete da pogresite jer ima samo jedan put okolo i mozete bas da obidjete naokolo celu planinu . Verovatno ce neko da se javi ko je odande pa da napise kroz koja mesta treba da prodjete . Znam da sam imao rutu naa navigaciji a ako nadjem postavicu gde smo isli . Ali opet kazem ne mozete da pogresite . I ova nam informacija znaci, snacicemo se nekako, ustvari nebrinem jer bata Radasin (isti kao iz serije) ide sa nama a on nigde nekrece bez JEBENE navigacije. Kako kog bilo sticicemo nekako do Leskovca, valjda nas nece pojesti vuci! Ako nista ponecu tandzaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Mart 16, 2013 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan OK javi te se da se bar na jedno na brzaka . Ovako iskreno da ti kazem nemam pojma koja je to deonica tj.kako se zove . Islismo iz Nisa do Niske banje . Pa na samom ulazu u Nisu banju skrenuli levo tj.pratili onaj glavni autoput . Posle se skrene desno u nekom selu i samo pravo do Suve planine . Posle ne mozete da pogresite jer ima samo jedan put okolo i mozete bas da obidjete naokolo celu planinu . Verovatno ce neko da se javi ko je odande pa da napise kroz koja mesta treba da prodjete . Znam da sam imao rutu naa navigaciji a ako nadjem postavicu gde smo isli . Ali opet kazem ne mozete da pogresite . I ova nam informacija znaci, snacicemo se nekako, ustvari nebrinem jer bata Radasin (isti kao iz serije) ide sa nama a on nigde nekrece bez JEBENE navigacije. Kako kog bilo sticicemo nekako do Leskovca, valjda nas nece pojesti vuci! Ako nista ponecu tandzaru. Aко планираш да залуташ и законачиш на Сувој планини, понеси неку цевку. Вука сам видео једног пролећа у Дивљани (белопаланачко подножје), а и прошле године су говеда космовчанима на испаши поклали. Ако прилазите са те стране потражите Видово, тамо је онај седи новинар НИН-а Драган Јовановић, а код њега је и Гари, бајкер. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HSMF 23 Napisano Mart 16, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 600 kurbla bre! Prijavi odgovor kao problematičan https://maps.google....0d5f28e7933552a Do Bele Palanke kako hoces,a od Palanke ovako.Put do prve oznake je ovakav upload pics a pic hosting pogled sa puta ovakav.Deo izmedju prve i druge oznake je onaj problematicni,treca oznaka je vidikovac sa koga sam snimio gore postavljeni klip.Dakle kada savladate taj los deo samo vozite putem i dolazite na raskrsnicu(levo i desno)-idete desno,tu je put los sa krupnim kamenjem,sledece racvanje takodje(levo i desno),ako krenete levo izaci ce te na vidikovac gde je bio Stivog,ako krenete desno idete na vidikovac gde sam bio ja,tu odma po skretanju desno ima jedan jako los deo puta od 10 metara gde je kamenje velicine televizora ali opusteno vozite motor pored sebe u 1.-voj i teraj ,dalje se jedan put odvaja levo ali vi nastavljate pravo i izlazite na veliku livadu i tu ste.Povratak istim putem samo kada dodjete na onu prvu raskrsnicu gde ste skrenuli desno vi nastavite pravo ka Bezistu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...