Pablo 1851 Napisano April 22, 2005 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Komentari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderlady 2 Napisano Septembar 18, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan A sta reci? Uzdahnem svaki put kad pogledam sliku ovog motora. ZA MENE JE OVO NAJLEPSI MOTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2809 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ako smem ja ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5932 Napisano Septembar 18, 2008 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jok. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci nego zverina,klasik koji ce uvek biti aktuelan.Ima ga jedan drugar u Nisu mada ga retko vozi ali ostavlja utisak pojavom definitivno ,naravno za prave ljubitelje muskih motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Septembar 18, 2008 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Extra,neprolazna klasika,samo kada bi smanjili ovaj harač na registraciju preko 1100! Što Pit reče,pravi muški motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Septembar 18, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Imao ga je Joca sa Karaburme u fenomenalnom stanju i prodao ga je za 4000eur... duša me boli što nisam imao para da ga uzmem Ja ne volim nešto kawe a zelenu boju još i manje, ali ovo je K.L.A.S.I.K.A. Kao nov dok se proizvodio koštao je oko 7500 eur :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2809 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ako tražiš da kupiš - ima ortak zelenog,kupljen kod Culeta,besprekoran , a video si ga u MKD prošle godine. Inače se neverovatno lagano vozi, povlaci od 3000 kao elektromotor i troši oko 6 litara. Najprijatnije me je iznenadilo to što sa tim malim poluoklopom može komotno da se drži tempo 150-160 na otvorenom. A da ne pričam da je klasika i to sa lepim pedigreom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Kultni motor u USA. Imao sam prilike da vozim ZRX1100 i ZRX1200 i bio sam oba puta odusevljen. Motor jeste tezak ali i ima snagu da povuce, tj ima PUNO snage, odlican bike. Ono sto je vrlo interesantno je da ima tone after market opreme i delova. Motor je jako pouzdan i izdrzljiv. Pravi muski motor. Ako imas prilike da ga vozis i da ka uzmes nemoj uopste da razmisljas. Dobar za grad, dobar za putovanja tj mnogo bolji nego VTR, i navikni se da ide na tocak dok trepnes. Potrazi na netu njihov forum, fenomenalan je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1393 Napisano Septembar 19, 2008 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam malo stariji pa mozda nisam bas objektivan, ali ako motor treba nekako da izgleda, treba da izgleda bas ovako. Pravi pravcati muski motor, i to za malo para. I ja sam ga jedno vreme jurio, ali kad sam ja imao para, nigde ga nije bilo na vidiku, ili kad se neki pojavi, meni malo fali....Sve preporuke ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 19, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan odlcan motor sto i ostala bratija kazu prava muska mashina jedino za registraciju kooooljuuu!!!imamo ljude koji vole kawe i one koji ce ih tek zavoleti prvi put kada sednu i probaju ih! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan predivan motor,najlepsa klasika koja ne izlazi iz mode,da se proizvodio kada sam kupovao ovaj moj ni trenutak se nebi razmisljao odmah bi ga kupio inace dost prost za odrzavanje,dodatna oprema dosta jeftinija ,jako dobar obrtni momenat ma svenajlepse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 20, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor ali zec je ipak lepsi ;D. Verujem da dobro ide i da je pouzdan ali ipak registracija je :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderlady 2 Napisano Septembar 22, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Jao bre kakvi ste ne morate vise da pominjete da je ovo pravi muski motor, dok ja placem za njim. :'( Pa nije valjda da sam ja jedina devojka koja obozava ZRX-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2668 Napisano Septembar 22, 2008 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Motor perverzija izgleda,zelja mi ga je provozati ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan a i tako velik,glomazan i tezak ide kao lud nazadnjaka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan stariji brat GPZ900R mladji brat ZRX1200 VIDI SE MASINA JE ISTA ,MODIFIKOVANA JE ali koncept isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan naj stari brat je napravljen 1982 i oznaka je bila Z1000Ru cast edi lonsona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1588 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.automotop...samo-japancima/ prelepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Al su sebicni ovi Japanci... Da se prodaje ovde mogao bih da ga kupim polovnog za 10-ak godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Maj 2, 2011 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Po meni jedan od najlepsih motora, imao ga je moj dobar drug, kaze da je povozan, neverovatno udoban, jedino nije imao vizir pa mu je to smetalo, ali to se lako resava. Evo jedne slike sa neta u pdlicnom izdanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 2, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Al su sebicni ovi Japanci... Da se prodaje ovde mogao bih da ga kupim polovnog za 10-ak godina hehehe...kao što ću da vozim golfa 5 icu kad izađe golf 13 :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1588 Napisano Maj 13, 2011 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan imali ko na forumu zrx 1100,1200? evo slike jednog lepog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 15, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Oduševljava me. Kao i KZ1300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Septembar 15, 2017 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Valjda nije greh što oživljavam temu ... Vozim sivi 1200s ( pomenut u ovoj temi Koji bih inače prodao ali je skinut iz oglasa jer mi ljudi nude pelet, blokove, poljoprivredne mašine ... jeste ogroman kao traktor i može da ponese tonu cementa ali nisam za zamene ... ako ima konkretnih zahteva i pitanja, šaljem slike na mejl / viber. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...